Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Kanye West cumpără platforma de social media Parler. Libertatea de exprimare din ce în ce mai puternică

Kanye West cumpără platforma de social media Parler. Libertatea de exprimare din ce în ce mai puternică

Kanye West, superstarul rapper care a făcut mai multe comentarii inflamatorii și antisemite în ultimele săptămâni, a fost de acord în principiu să cumpere platforma conservatoare de social media Parler, a declarat luni compania-mamă a aplicației într-un comunicat.

„Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate a fi controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber”, a spus West, care se numește acum Ye, într-o declarație publicată de Parler.

Mișcarea vine după ce Ye a fost exclus din a luiTwitter și conturi de Instagram pentru postări antisemite. Într-o postare, Ye a jucat într-o teorie a conspirației antisemită de lungă durată conform căreia colegul rapper Sean „Diddy” Combs este controlat de evrei.

Averea netă a lui Ye este de 2 miliarde de dolari. O mare parte din averea lui provine din brandul său de adidasi Yeezy și din parteneriatele cu Gap și Adidas. Cu toate acestea, Ye a rupt recent relațiile de afaceri cu Gap, iar Adidas a spus că își revizuiește și relația de afaceri cu el. JPMorgan Chase a rupt, de asemenea, legăturile cu rapperul.

Platforma, favorită printre conservatorii americani, care este folosită de susținătorii fostului președinte Donald Trump, a fost cuprinsă de controverse anul trecut cu privire la rolul pe care l-a jucat în revoltele din 6 ianuarie 2021 de la clădirea Capitoliului. Asta a condus o mulțime de companii de tehnologie, inclusiv Google și Amazon, pentru a pune serviciul pe lista neagră , făcând aplicația și site-ul web inaccesibile.

În septembrie, însă, Google a reinstalat aplicația în Magazinul Play, afirmând că compania și-a modificat unele dintre politicile de moderare a conținutului și aplicarea acestora. Apple a restaurat aplicația pe platforma sa App Store în aprilie 2021.

Parler a căutat să-și reducă dependența de tehnologiile de la alte firme prin stabilirea propriei infrastructuri cloud în interior. Compania a înființat o nouă companie-mamă în septembrie, numită Parlement Technologies, menită să ofere propriul serviciu cloud pentru afacerile online. „Viitorul este imposibil de anulat”, a spus compania atunci.

Termenii acordului includ suport tehnic pentru Parler de la compania sa-mamă, precum și utilizarea serviciilor sale private de cloud, potrivit anunțului de luni.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.