Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Merge bine SHORT-ul pe Twitter. GAP-ul produs de Elon Musk trebuie și va fi umplut în zilele următoare

Merge bine SHORT-ul pe Twitter. GAP-ul produs de Elon Musk trebuie și va fi umplut în zilele următoare

Primesc diverse mesaje de la voi cum ca uite cum v-a tras-o Elon Musk cu anuntul ca nu se mai baga in consiliu de administratie de la Twitter si ca omu a facut bani iar noi pierdem.

Dragilor, Elon Musk nu trage nimanui nimic decat celor care nu-si gandesc investitiile ci merg dupa bataia vantului. Investitiile trebuiesc gandite inainte de a fi facute si trebuie sa aiba o logica.

Personal eu am pozitii long pe Twitter de mult timp dar pe maximu pe care l-a avut dupa emanciparea cu intrarea lui Elon Musk in actionariat, am.deschis o pozitie de SHORT (adica “pariat” pe scadere) deoarece era evident ca cresterea nu avea fundamente reale ci doar de artificiala de moment. Deocamdata sunt pe profit de 49% si DA, voi mai lasa SHORT-ul deschis deoarece consider ca inca mai e loc de scadere.

Platforma folosita pentru tranzactionare: https://bit.ly/3k2dJUs

PS: Haideti sa incercam sa nu ne mai concentram pe investitile altora ci sa incercam sa invatam sa gandim singuri doar investiile noastre pentru ca degeba gasesti motiv sa razi de altul daca tie iti suna greierii in calcaie de saracie. Bursa nu e complicata daca ai o strategie si daca te tinde un plan bine facut.

Va astept pe www.maiorarmy.ro sa deveniti membri si fie ca decideti sa aplicati pentru un MENTORAT 1 la 1 cu mine, fie ca decideti sa va folositi de informatiile pe care le gasiti in sectiunea de membri, cu siguranta veti trece la NEXT LEVEL cu portfoliu si pe termen lung veti avea un portofoliu de care veti fi mandri in viitor.

Spor la investitii tuturor! 👍

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

Elon Musk, scaderi, Twitter, TWTR
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.