Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Principala câștigătoare din situația cu razboiul este … CHINA! Iata de ce!

Principala câștigătoare din situația cu razboiul este … CHINA! Iata de ce!

Stiu ca trendy ar fi fost sa spun ca NIMENI nu castiga din acest razboi, fiindca astfel nimeni nu ar iesi din zona de confort si toata lumea si-ar vedea in continuare de uitat la tembelizor.

Insa, astazi vreau sa va spun ceva ce veti vedea din ce in ce mai mult in anii urmatori si anume ca principala castigatoare din situatia actuala dintre Rusia, NATO si Ucraina, este … CHINA!Insa … nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca principalul singurul castigator din situatia actuala in care toti se cearta unii pe ceilalti, ajumg oamenii sa se urasca intre ei si sa se eticheteze unii pe ceilalti in timp ce oamejii mor in Ucraina, Putin isi continua ce are de facut, NATO sta de o parte sa culeaga roadele de imagine … este … este … ati ghicit, CHINA.

V-am repetat de vreo 3-4 ani ca China va deveni principala putere a lumii, ei bine, ramane cum am stabilit. Enorm de mult vor avea de castigat in perioada urmatoare pe toate palierele.

Si cand zic, pe TOATE palierele, ma refer pe TOATE palierele !

China a adoptat o atitudine responsabilă și a convins toate părțile să nu incite la război… Cei care urmează exemplul SUA în a pune gaz pe foc și apoi să transfere vina asupra altora sunt cu adevărat iresponsabili”, a spus ea.

Un oficial guvernamental chinez a evitat joi întrebările cu privire la condamnarea acțiunilor Rusiei sau despre „invazie”. Iar ministrul adjunct de externe al Chinei, Hua Chunying, care a vorbit anterior despre menținerea păcii prin dialog și a spus că situația „nu este ceea ce am sperat să vedem”, s-a grăbit să arate cu degetul către SUA, dând de înțeles că Washingtonul este „vinovat” și a „pus gaz pe foc”, referindu-se la avertismentele SUA din ultimele săptămâni cu privire la o invazie iminentă.

„Țările cu adevărat vinovate sunt cele care se amestecă în afacerile interne ale altor țări și duc războaie străine în numele democrației și al drepturilor omului”, a spus Wang vineri, întrebat fiind despre poziția fațpă de comentariile președintelui Biden.

Wang a mai spus că China își va continua „cooperarea comercială normală” cu Rusia „în spiritul respectului reciproc, al egalității și al beneficiului reciproc” și a condamnat sancțiunile occidentale spunând că nu sunt o „modalitate eficientă de a rezolva problemele”.

De asemenea, China va ajuta si la crearea unei ALTERNATIVE la SWIFT, De care va profita atat China cat si Rusia cat si multe alte tari … si SUA si dolarul va pierde enorm. In urmatorii ani, lumea isi va da seama ca dependenta de SWIFT si de dolar nu este ok, si SUA impreuna si celelalte tari care s-au inghiobal cu sanctiuni, vor avea foarte mult de pierdut.

Asadar, China TACE si FACE. Isi vede de treaba ei … asteapta sa se intample nasoalele, dupa care merg la reparatii. Pe bani multi si sa-si ofere resurse si bani si tot ce e nevoie …. ca sa fie bine! 🙂

Citeste si: De ce Summit-ul de la București încă contează după zece ani

Aaaaa, si pe final, tot cam atunci isi va da seama si romanii de ce Romania trebuia sa taca dracu din gura si sa-si vada de treaba fara sa se bage in conflicte care nu ii privesc. Singura treaba buna pe care o poate face Romania in acest context e sa ajute ucrainienii sa vina in Romaia, sa ii ingrijeasca si sa fie buni gospodari ! ATAT !

TOATE chestiile astea puteau fi oprite daca NATO si Ucraina acceptau sa AMANE intrarea Ucrainei in NATO. Dar na … a fost mai cool si mai flower power ca SUA si NATO sa o arda doar buni samariteni in declaratii si sa lase sa se produca macelul.

De asemenea, sa va asteptati ca SUA sa dea vina pe razboi pentru inflatia nasoala ce are loc acum si pentru cea care o sa urmeze (fiindca va fi mai rau), fiindca VESNIC altceineva e vinovat si nu ei ca au tiparit incontinuu dolari … peste 80% din toti dolarii tipariti vreodata s-au tiparit in ultimii 2 ani daca bine tin minte.

In fine …

PS: Investitorii la bursa care ma vor asculta, imi vor multumi mai tarziu pentru eforturile mele din aceasta perioada de a va arata unde se vor indrepta banii in perioada urmatoare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.