Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Reduceri la carti Black Friday – Vezi ofertele

Reduceri la carti Black Friday – Vezi ofertele

Acum este momentul sa-ti extinzi biblioteca si cunostintele! De Black Friday, te surprindem cu oferte ca la carte! Descopera editurile cu cele mai atragatoare preturi, in cadrul celui mai asteptat eveniment de cumparaturi online din an.

Elefant.ro si-a inceput activitatea ca librarie online, iar din dragoste pentru rasfoire, de Black Friday, cartile vor beneficia de reduceri substantiale de pret. Nu vrem sa pastram prea multe volume pe rafturile noastre digitale, ci te invitam sa te bucuri de lectura lor, direct de pe rafturile bibliotecii tale.

Magazine online cu reduceri de Black Friday la Cărți:

  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
  • Elefant.ro – cărţi de orice tip – reduceri diverse, transport gratuit
  • Libris.ro – librărie online
  • Cărturești.ro – librărie online, ceai, muzică şi filme bune
  • Nemira.ro – librărie online cu preţuri bune şi reduceri substanţiale
  • Okian.ro – librărie online
  • Librarie.net – cărţi de orice tip – reduceri diverse, transport gratuit

Tocmai de aceea, venim cu oferte senzationale, de care trebuie sa profiti. Ti-am pregatit o selectie de peste 100.000 de carti din toate domeniile! Carti de business, biografii, carti pentru copii, fictiune, carti de psihologie, istorie, Carti de business, biografii, carti pentru copii, fictiune, carti de psihologie, istorie, carti straine si multe altele.

Te asteapta o varietate de titluri clasice, de la autori cu mare notorietate: James Patterson, Agatha Christie, Charles Dickens, Jane Austen, Stephen King si altii. Descopera surprizele pe care ti le-am pregatit, plimba-te printre rafturile noastre digitale si cumpara cartile tale favorite, la promotii cum nu se poate mai avantajoase!

Si nu uita, modalitatile de plata sunt multiple. Online, cu cardul, numerar la curier, plata prin Edenred si Up si chiar plata in rate, prin Oney. Odata comandate, cartile tale vor sosi prin curier sau le poti ridica tu din easybox sau de la pick up point.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.