Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

SoleraX – O nouă investiție în portofoliul de crypto

SoleraX – O nouă investiție în portofoliul de crypto

Din seria proiecte noi romanesti cu potential, astazi va prezint SoleraX, un proiect despre care foarte multa lume ma intreaba daca am investit sau nu si daca il recomand. In primul rand eu nu recomand nimanui nimic ca nu am de unde sa sriu ce investitie e potrivita pentru fiecare in parte, dar va pot spune in ce am investit eu si DE CE, dupa care va documebtati si voi si decideti daca investiti sau nu.

Proiectul e cel putin interesant si eu cred ca va avea potential. Calin Donca, un afacerist din brasov care se ocupa cu energia si care acum este managerul acestui proiect, urmareste finantarea in viata reala a unei afaceri cu energie verde prin crearea unui mediu virtual (metaverse) in care investitorii pot cumpara tokens sau nfts, de exemplu tu daca cumperi un panou fotovoltaic in metaverse-ul solera, calin cumpara unul in realitate, practic investesti in actiuni dar e crypto, vrea sa fenteze taxele si birotica, tot ce produce in realitate ca profit, se va impartii la 2, 2% noi, 2% el.

Pentru a vedea mai multe detalii si pentru a investi puteti sa o faceti aici – https://bit.ly/cumpara-solerax

E nevoie de mai multa aprofundare asupra proiectului si asteptam de la Cain mai multe informatii sau meetings, ideea e destul de unica si imi place dar astept sa vad cum se dezvolta.

DYOR ! Do your own research ! Documentati-va cat mai bine inainte sa investiti intr-un proiect! Fiecare suntem responsabili sa ne facem propria documentare pentru a investi in cunostinta de cauza.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.