Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

2 acțiuni din sectorul de canabis de urmărit in 2022

2 acțiuni din sectorul de canabis de urmărit in 2022

  • Acțiunile de canabis s-au prăbușit semnificativ de când au crescut la începutul anului 2021.
  • Canopy Growth și Tilray au scăzut cu 82% și, respectiv, 89% din februarie anul trecut.
  • Ambele acțiuni se tranzacționează la rapoarte P/B convingătoare.

Companiile de canabis investesc în principal în marijuana medicală și recreativă. Cu toate acestea, în industrie continuă să apară mai multe segmente, inclusiv uleiurile CBD și cânepa industrială, printre altele. Aici, ne uităm la cele mai importante stocuri de canabis de urmărit în 2022.

Canopy Growth

Acțiunile Canopy Growth Corp (WEED) au scăzut cu peste 82% din februarie anul trecut, împingând raportul preț-registrare la doar 0,79. Analiştii se aşteaptă ca profitul pe acţiune să crească cu 108% anul acesta, înainte de a scădea cu 286% anul viitor.

Prin urmare, acțiunile ar putea fi o achiziție interesantă pe termen scurt înainte de o potențială revenire.

Din punct de vedere tehnic, acțiunile Canopy Growth par să se tranzacționeze într-o formă de canal descendent în graficul intraday. Cu toate acestea, stocul pare să fi revenit recent după ce a găsit suport.

Prin urmare, investitorii ar putea viza profituri extinse de rebound la aproximativ 9,81 USD sau mai mult la 11,18 USD, în timp ce 7,34 USD și 5,91 USD sunt zone de suport esențiale.

Tilray

La fel ca și omologul său, acțiunile Tilray Inc. (TLRY) au scăzut semnificativ în ultimele 11 luni. Acțiunile au scăzut acum cu aproape 90% din februarie anul trecut, împingându-și valoarea contabilă la 0,67.

În plus, analiștii se așteaptă ca rezultatul final să se îmbunătățească cu 36,60% în acest an, făcându-l o opțiune interesantă pentru cumpărătorii pe termen scurt.

Din punct de vedere tehnic, acțiunea Tilray pare să se tranzacționeze, de asemenea, într-o formațiune de canal descendent, împingându-l mai aproape de condițiile de supravânzare.

Prin urmare, investitorii ar putea viza reveniri tehnice la aproximativ 8,32 USD sau mai mult la 9,90 USD, în timp ce 4,68 USD și 2,96 USD sunt niveluri de suport.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.