Mentorat

mentorat

Am ajutat până acum peste 2000 de persoane să facă primii pași pe bursă și să devină investitori în adevăratul sens al cuvântului – nu trăitori de clipă sau jucători la bursă ci investitori pasionați, dornici să genereze plusvaloare.

Ședință telefonică/
online 1 la 1

MentorAT 1 la 1 pe o perioAdă de 1 AN

Ghid practic și sfaturi fundamentate

  1. 01.Alegerea brokerului
  2. 02.Deschiderea contului de tranzacționare la bursă (atât cea românească cat și cele internaționale)
  3. 03.Ghid practic de utilizare a platformei de investiții
  4. 04.Pașii ce trebuie urmați înaintea alegerii unei companii în care să investești
  1. 05.Găsirea unei modalități de management al banilor pentru a reuși lunar să economisești cât mai mult, evitând cheltuielile nedorite
  2. 06.Găsirea unui portofoliu personalizat potrivit bugetului tău și predilecției tale la risc, astfel încât să îți fie mai ușor să începi să investești
  3. 07.Orice alte întrebări legate de investiții și bursă
  4. 08.Alegerea momentului în care să cumperi

testimoniale

îNTREBĂRI LA CARE VOM RĂSPUNDE ÎMPREUNĂ

Contul Premium e recomandat oricărui investitor avansat sau oricărei persoane interesate să înceapă să investească la bursă pentru a se menține informat, de a avea toate tool-urile necesare la dispoziție și pentru a putea lua deciziile investiționale în cunoștință de cauză.

Contul Platinum este adresat tuturor membrilor ce vor să facă parte din WAR ROOM, o cameră de chat special dedicată membrilor avansați sau celor ce vor să fie înconjurați de experți în diverse domenii de activitate, de investitori mari și pe termen lung.

Din secțiunea Contul Meu – Dashboard și de pe fiecare pagină individuală (când contul Premium/Platinum este activ): Pulsul Pieței, Cursuri, War Room.

Da! Dacă te răzgândești, această opțiune de plată recurentă poate fi dezactivată din contul tău, dacă alegi să renunți la abonament.

Poți renunța oricând la abonamentul Premium/Platinum, din secțiunea Contul Meu.

Poți renunța oricând la abonamentul Premium/Platinum, din secțiunea Contul Meu.

înscrie-te în
programul de mentorat