Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

Vrei să faci bani și nu știi cum? Înscrie-te pe MaiorArmy.ro în prima armată de investitori la bursă din România și ai acces nonstop la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat pentru doar 25 euro/lună!

Te sfatuiesc sa nu uiti ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in propria ta educatie si traim vremuri in care daca nu stii sa-ti investesti banii cu cap, e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge sa te plangi de cresterea preturilor, de inflatie, si te vei mangaia pe cap spunand ca “e criza, asta-i situatia”.

Înregistrează-te și ai acces la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat atent alese și adaugate la platformă.

DE ASEMENEA, daca doresti sa te apuci serios de investitii, achizitioneaza-ti pachetul PLATINUM unde ai acces si la canalul de DISCORD unde zilnic discutam toti in ce investim si argumentam de ce o facem pentru ca fiecare sa inteleaga si sa investeasca in cunostinta de cauza.

PS: La pachetul PLATINUM, daca esti interesat, primesti si posibilitatea de a avea o discutie pe ZOOM cu mine de cateva ore (multe fiindca vorbesc mult) in care o sa iti arat odul meu de a investi si iti voi arata si unul dintre portofolile mele.
PS2: Poti plati abonamentul in Maior Army chiar si cu crypto! 👍

– – – – – – – – – – – – – – – – –
👉 Detalii despre abonamente: https://maiorarmy.ro/prezentare-premium/
– – – – – – – – – – – – – – – – –

Investeste in propria ta educatie si inconjoara-te de investitori care te pot ajuta sa prosperi din punct de vedere financiar.

Acum nu mai ai nici o scuză să nu te apuci de investiții și nu uita ca împreună vom fi mult mai puternici și mai educați!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.