Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

MedLife isi consolideaza pozitia in zona Moldovei, prin semnarea unei noi tranzactii: Centrul Medical Irina din Galati

MedLife isi consolideaza pozitia in zona Moldovei, prin semnarea unei noi tranzactii: Centrul Medical Irina din Galati

MedLife preia pachetul majoritar in proportie de 76% al compania Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucator independent din judetul Galati.

  • Compania va fi integrata sub reteaua Sfanta Maria, parte a Grupului MedLife, brand medical ce se adreseaza in special pacientilor care acceseaza servicii in regim CAS.
  • Odata cu aceasta ahizitie, Centrul Medical Irina devine principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al grupului Sfanta Maria pe zona Braila-Galati.
  • Reteaua nationala Sfanta Maria este printre operatorii cu cea mai mare retea proprie de medicina de familie si cu cei mai multi medici in contract CAS

 Bucuresti, 30 decembrie 2021: Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitiei pentru pachetul majoritar in proportie de 76% al companiei Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucator independent de pe piata serviciilor medicale private din Galati. Compania va fi integrata sub brandul Sfanta Maria, parte a grupului MedLife, prin care reteaua isi extinde astfel prezenta la nivelul Moldovei.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat in 1999, avand peste 22 de ani de experienta pe piata serviciilor medicale private. In 2020, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 3,5 milioane RON.

De serviciile Centrul medical Irina vor beneficia atat pacientii retelei Sfanta Maria cat si cei ai Sistemului Medical MedLife

Centrul Medical ofera servicii medicale integrate, precum servicii de ambulator, laborator, medicina muncii si radiologie, la cele mai bune standarde. Pacientii au posibilitatea de a efectua analize medicale complete in cadrul laboratorului clinic, si au acces la cabinete de consultatii cu peste 20 de specialitati medicale, printre care ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica–ginecologie, gastroenterologie, urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medicina de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alergologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie.

Centrul Medical este in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, Diabet Zaharat Nutritie si Boli Metabolice, ingrijiri la domiciliu, si, de asemenea, cu Casa O.P.S.N.A.J pentru analize de laborator.

„Sfanta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, a fost fondat in urma cu aproximativ 5 ani, timp in care s-a transformat intr-o retea nationala de sanatate, prin care venim in intampinarea nevoilor romanilor cu venituri mici si medii. Strategia noastra de extindere vizeaza dezvoltarea organica si prin achizitii a retelei, orientandu-ne, in principal, spre acoperirea oraselor sub 100.000 locuitori. Aceasta noua tranzactie inseamna un pas important pentru consolidarea grupului la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al grupului Sfanta Maria pe zona Braila-Galati. In plus, grupul detine un laborator la Braila, iar achizitia acestui nou business aduce cu sine oportunitatea de a creste organic, prin deschiderea in locatie a unei clinici, avand echipa de specialisti a Centrului Medical Irina, din Galati si tinand cont de faptul ca  spatiul inchiriat in prezent ne permite acest lucru”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Reteaua Sfanta Maria, un brand national cu servicii medicale de calitate pentru toti romanii

Brandul medical Sfanta Maria a fost lansat de MedLife in urma cu 5 ani si a devenit una dintre cele mai importante retele nationale de sanatate.

Aceasta opereaza pe piata serviciilor medicale cu peste 60 de unitati medicale proprii, care au rezultat in urma proiectelor de achizitie si a dezvoltarilor organice, dupa cum urmeaza: 12 clinici, in Bucuresti, Bacau, Magurele si Sibiu, 10 laboratoare, in Bucuresti, Braila, Bacau, Craiova si Sibiu, precum si peste 40 de puncte de recoltare. Totodata, Sfanta Maria este printre operatorii cu cea mai mare retea proprie de medicina de familie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.