Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Investiție nouă: Artrade (powerd by SOLANA) își propune să devină prima rețea socială pentru piața de NFTs!

Investiție nouă: Artrade (powerd by SOLANA) își propune să devină prima rețea socială pentru piața de NFTs!

Artrade este prima aplicație web și mobilă care dă posibilitatea utilizatorilor să vizualizeze, să facă referire, să păstreze, să cumpere și să creeze NFT-uri în cel mai simplu mod posibil. Artrade își propune să fie cât mai mainstream posibil. Aplicația noastră este inspirată din experiența sofisticată de utilizator a celor mai frecvent utilizate rețele sociale.

Artrade perturbă ecosistemele NFT de 22 de miliarde de dolari, reducând decalajul dintre rețelele sociale și piețele NFT, permițând creatorilor și investitorilor NFT să interacționeze, să construiască comunități și să-și dezvolte colecțiile NFT pe o platformă accesibilă, ecologică.

In cazul in care sunteti interesati sa investiti si voi, o puteti face aici: https://bit.ly/artrade-nft (castigati +4% bonus)

Ecosistemul NFT este pregătit să obțină o revizuire raționalizată, socială odată cu lansarea celei de-a doua runde a evenimentului de vânzare de jetoane al platformei de piață și rețelele sociale NFT Artrade. Cea mai recentă rundă de strângere de fonduri din aplicația mobilă NFT alimentată de Solana urmează unei runde inițiale de mare succes și unei vânzări private care a făcut ca Artrade să strângă peste 1,5 milioane USD.

Artrade își propune să democratizeze piața NFT prin crearea unui nou standard de accesibilitate, ușurință în utilizare și eficiență în industria NFT în evoluție rapidă. Fiind prima aplicație mobilă NFT din lume, Artrade oferă o experiență de utilizator lină și modernizată, care permite utilizatorilor să creeze, să partajeze și să schimbe NFT-uri direct de pe un smartphone sau dispozitiv mobil.

Artrade face legătura între Social Media și NFT Art

Ecosistemul NFT, așa cum există astăzi, se extinde pe mai multe blockchain-uri și comunități fragmentate, site-uri web ale creatorilor individuali, agregatori și platforme de piață. Un cumpărător NFT poate, de exemplu, să câștige interes pentru un artist prin intermediul rețelelor sociale, dar, atunci când încearcă să investească în munca sa, este redirecționat către o altă platformă, cum ar fi o piață NFT autonomă sau propriul site web al artistului.

Artrade elimină deconectarea dintre descoperirea socială a artiștilor NFT și distribuția lucrărilor lor, permițând oricui să creeze sau să distribuie NFT-uri direct de pe un smartphone sau dispozitiv, să interacționeze fără probleme cu rețelele de social media și să interacționeze cu comunitățile de artiști pe o singură platformă.

Platforma Artrade le permite utilizatorilor să-și urmărească creatorii preferați și să interacționeze cu aceștia prin aprecieri, comentarii și distribuiri, dar oferă utilizatorilor și posibilitatea de a vedea galerii de NFT-uri bătute, de a cumpăra sau de a vinde NFT-uri sau de a-și afișa NFT-urile pe profilul lor. În special, Artrade încorporează un sistem de plată în valută fiat în aplicația Artrade, reducând decalajul dintre fiat și cripto pentru a elimina o barieră semnificativă de intrare pe piețele NFT contemporane.

Pe lângă eliminarea deconectarii dintre rețelele sociale și piețele NFT, platforma Artrade folosește tehnologia disponibilă printr-o aplicație dedicată pentru smartphone pentru a oferi caracteristici unice care nu sunt disponibile pe nicio altă piață NFT. Folosind Artrade, creatorii pot să-și surprindă momentele de top direct de pe un smartphone și să le transforme în NFT-uri folosind funcția exclusivă Artrade NFT Live.

Natura socială a platformei Artrade elimină intermediarii din canalul de descoperire și vânzări NFT, permițând artiștilor să-și vândă creațiile NFT direct publicului lor și să evite taxele mari asociate de obicei cu piețele NFT terțe. Stack-ul de tehnologie bazata pe Solana de la Artrade oferă creatorilor NFT capacitatea de a bate NFT-uri pentru mai puțin de un cent în doar câteva secunde, reducând și mai mult cheltuielile generale ale artiștilor și permițând oricui să-și împărtășească arta prin revoluția NFT.

Taxe de tranzacție NFT aproape zero și neutralitate carbon

Tehnologia care conduce platforma Artrade abordează o altă problemă semnificativă din cadrul ecosistemului NFT – ineficiența blockchain-ului și impactul asupra mediului. Taxele de tranzacție suportate de comercianții NFT pe rețelele blockchain contemporane Proof-of-Work, cum ar fi Etheruem, pot depăși adesea valoarea inițială a unei achiziții NFT.

Taxele de tranzacție nu sunt singurul cost al tranzacțiilor NFT pe rețelele blockchain Proof-of-Stake – costul energetic ridicat asociat cu angajarea tranzacțiilor NFT către blockchain-urile PoS înseamnă că NFT-urile bazate pe Ethereum sunt emise cu o amprentă de carbon semnificativă.

Artrade depășește problemele prezentate de costurile ridicate ale tranzacțiilor NFT și de impactul lor asupra mediului asociat prin utilizarea tehnologiei Solana – o rețea blockchain remarcabilă pentru taxele de tranzacție practic inexistente și impactul extrem de scăzut asupra mediului. Mai mult, Artrade colaborează direct cu ClimatePartner pentru a se asigura că fiecare NFT bătut pe platforma Artrade va fi neutru în carbon.

ATR – Combustibilul care conduce revoluția socială NFT

Vânzarea de jetoane din runda a doua a Artrade va distribui comunității Artrade 300 de milioane de ATR, tokenul nativ al ecosistemului Artrade, după distribuirea cu succes a 150 de milioane de ATR în timpul evenimentului rundei 1 recent încheiat. ATR achiziționat în timpul evenimentului de vânzare de jetoane oferă deținătorilor o acțiune în sistemul de guvernare Artrade, o parte din recompensele ATR și posibilitatea de a achiziționa NFT pe platforma Artrade la un cost redus.

Tokenul ATR îndeplinește o varietate de funcții în cadrul ecosistemului Artrade și poate fi folosit pentru a achiziționa NFT-uri pe platforma Artrade la o rată redusă. Utilizatorii Artrade pot, de asemenea, să genereze ATR afișând un NFT importat pe un profil de utilizator sau pur și simplu ținând jetoane ATR pentru a primi interes zilnic.

Foaia de parcurs din a doua rundă a Artrade urmează runda inițială de structurare, permițând comunității Artrade să participe la dezvoltarea funcționalității live exclusive NFT Live, a caracteristicilor directe NFT Real și a integrării cu mai multe rețele blockchain pentru funcționalitatea cross-chain. 

Mai presus de toate, platforma:

  • Face tehnologia NFT accesibilă tuturor;
  • Sprijină lumea caritabil și mediul;
  • Mintează în mod responsabil NFT-uri;
  • Inovează cu funcții precum NFT Reals și NFT Live.
  • Platformă NFT cu aplicație pentru smartphone
  • Complet compatibilă cu piața #ETH NFT
  • NFT mint gratuit

In cazul in care sunteti interesati sa investiti si voi, o puteti face aici: https://bit.ly/artrade-nft (castigati +4% bonus)

Roadmap Artrade:

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.