Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Abonează-te la Newsletter-ul PULSUL PIEȚEI by MAIOR Army

Abonează-te la Newsletter-ul PULSUL PIEȚEI by MAIOR Army

Cercetarea pieței poate fi consumatoare de timp. Chiar și atunci când crezi că ai găsit investiția perfectă, se întâmplă deseori să se întâmple tot felul de evenimente care vor cauza o volatilitate în piață, moment în care, în functie de experiența pe care o ai vei putea câștiga sau pierde bani din acea investiție. dDe-asta e foarte important să ai acces la cele mai sigure și credibile surse de informare pentru a ști EXACT cum trebuie sa acționezi.

Ca investitor, cercetarea este o parte esențială a găsirii de investiții câștigătoare. Dar dacă aveți un loc de muncă, găsirea timpului pentru a analiza companiile și acțiunile pe care le aveți în vedere poate fi o provocare care necesită timp.

În loc să faci cercetările pe cont propriu, de ce să nu lași un profesionistsă facă cercetările pentru tine, ATENȚIE, timp în care să furi meserie și să ajungi să poți să îți faci si singur analizele de piață. Îți voi arăta în materialele de pe acest site de ce aleg anumite acțiuni / crypto tocmai pentru a înțelege cu ce se mănânca munca unui investitor profesionist!

Click aici pentru înregistrare și înscriere în Newsletter!

Bursa NU e complicată ! Tocmai asta este problma că e atât de simplă, încât pare ridicol să apelezi la metodele plictisitoare de a investi și CULMEA, uneori tocmai acele metode de a investi sunt cele mai profitabile.

Probabil că te întrebi cât costă treaba asta. Ei bine, newsletter-ul e complet gratuit, INSA vei vedea in acel newsletter si article care sunt vizibile doar pe bază de abonament.

Daca alegi să te înscri ca membru in comunitate, află că pretul este unul FOARTE DECENT, si anume, daca algei sa platesti pe 1 AN, abonamentul lunar este undeva la echivalentul unui abonamet de Netflix si ceva rontaiala in timpul filmului. Dacă ești interesat SERIOS de investiții eu zic că abonamentul acesta e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a începe cu dreptul.

De asemenea, dacă vrei te interesează să treci la NEXT LEVEL, îți FOOOOARTE recomand să aplici pentru pachetul PLATINUM unde vei avea acces si la canalul de DISCORD al comunitatii. Aici vei putea discuta impreuna cu noi cele mai bune investiții pe care le fac membrii comunității, și FOARTE IMPORTANT, vei afla și DE CE ANUME le-am ales tocmai pe acelea. Si, tot in acest pachet, ai inclus si un mentorat cu mine pe ZOOM unde voi avea grijă să iți fac inițierea în comunitate și sa ma asigur ca vei știi să îți creezi propriul portofoliu de investiții de care să te bucuri TOATĂ VIAȚA și nu doar 2-3 zile 🙂

Click pentru a alege varianta de abonament:

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.