Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acționarul minoritar Dumitru Sebastian revine pe poziții cu un nou litigiu contra OIL TERMINAL SA

Acționarul minoritar Dumitru Sebastian revine pe poziții cu un nou litigiu contra OIL TERMINAL SA

Chiar ma gandeam zilele trecute, ce o mai face oare domnul Dumitrescu Sebastian … 🙂 … se pare ca face bine 🙂

DA, personal sunt de parere ca la OIL TERMINAL este nevoie de multe re-evaluari ale activelor se de mai multa transparenta fiindca e mult prea subevaluata compania dupa parerea mea iar in perioada urmatoare cel mai probabil vor raporta cresteri la rezultatele financiare.

Eveniment important de raportat: Cerere de chemare în judecată formulata de un actionar.

Societatea OIL TERMINAL S.A informeaza actionarii cu privire la faptul ca in data de 08.11.2021 s-a primit la sediul societatii o cerere de chemare in judecata formulata de catre reclamantul Dumitrescu Andrei Sebastian in contradictoriu cu paratii Oil Terminal S.A. si Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin care solicita Tribunalului Constanta constatarea nulitatii absolute partiale a Raportului administratorilor pentru Semestrul I 2021, incheiat la 30.06.2021.

Cererea de chemare in judecata face obiectul dosarului nr. 7838/118/2021, aflat pe rolul Tribunalului Constanta.

Litigiul inca nu are termen de judecata, este in procedura de regularizare a cererii de chemare in judecata. Oil Terminal S.A. va efectua toate demersurile legale in vederea apararii intereselor sale.

Sursa: Comunicat societate

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.