Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile americane scad în așteptarea ședinței Fed

Acțiunile americane scad în așteptarea ședinței Fed

Principalii indici bursieri americani s-au retras marți, investitorii poziționându-se pentru o nouă majorare semnificativă a dobânzii-cheie la ședința de politică monetară de miercuri. Presiunea la vânzare s-a intensificat după ce Ford Motor a oferit noi dovezi privind impactul inflației asupra afacerilor companiilor.

Indicele S&P 500 a pierdut peste 19% până acum în acest an, deoarece investitorii se tem că înăsprirea agresivă a politicii monetare ar putea arunca economia în recesiune, îngrijorări alimentate recent de proiecțiile sumbre ale FedEx, General Electric și Ford, scrie Reuters. Acțiunile producătorului auto din Detroit s-au prăbușit cu 12,3%, după ce compania a avertizat că inflația galopantă duce la creșterea costurilor de achiziție de la furnizori, estimând cheltuieli cu 1 miliard de dolari mai mari decât se aștepta pentru trimestrul al treilea.

S&P 500 a închis tranzacțiile marți cu un declin de 1,1%, Dow Jones a coborât cu 1%, iar Nasdaq Composite cu 0,95%. Cei mai mulți analiști estimează că Rezerva Federală (Fed) va majora dobânzile de referință cu 0,75 puncte procentuale miercuri, piețele evaluând, de asemenea, o probabilitate de 17% pentru o creștere mai agresivă, de 1 punct procentual.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.