Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Actiunile BENTO intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare in 16 martie

Actiunile BENTO intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare in 16 martie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca miercuri, 16 martie, intra la tranzactionare actiunile 2B Intelligent Soft pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier BENTO. 2B Intelligent Soft este o companie antreprenoriala romaneasca, fondata in 2004, cunoscuta in piata sub numele Bento – Intellectually Curious si specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software si furnizarea de servicii de infrastructura IT si Cloud.

2B Intelligent Soft a derulat in 25 noiembrie 2021 un plasament privat de vanzare de actiuni, in cadrul caruia au participat 103 de investitori, dintre care 11 investitori calificati si 92 de retail. Valoarea actiunilor vandute in cadrul plasamentului a fost de 12,5 milioane lei.  Compania a vandut un numar de 400.000 actiuni noi si 497.633 actiuni existente la un pret de 14 lei/actiune. Suma atrasa de companie aferenta vanzarii de actiuni noi va fi folosita pentru sustinerea planurilor de dezvoltare ale companiei. Capitalizarea anticipata a companiei este de 61,6 milioane de lei. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Echipa 2B Intelligent Soft va suna pe 16 martie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB FacebookYouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile BENTO sunt disponibile aici.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.