Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acţiunile europene din industria aviaţiei încep să se deprecieze după ce aeroportul Heathrow a impus o limită asupra numărului de pasageri

Acţiunile europene din industria aviaţiei încep să se deprecieze după ce aeroportul Heathrow a impus o limită asupra numărului de pasageri

Marţi, acţiunile din industria europeană a aviaţiei – şi, la nivel general, din sectorul turistic – afişau scăderi semnificative ca urmare a deciziei aeroportului Heathrow din Londra de a se alătura unei liste tot mai mari de operatori care aleg să îşi micşoreze capacitatea în plin sezon estival din cauza problemelor de personal, potrivit Investing.com.

Decizia celui mai aglomerat aeroport din Europa surprinde magnitudinea actualelor probleme de capacitate ale industriei aeriene, pe măsură ce consumatorii continuă să „alimenteze” nivelul de cerere după două veri puternic afectate de măsurile de combatere a coronavirusului.

În plus, ştirea are un impact mai mare asupra celor cu expunere pe industria mai largă a turismului, decât celor care folosesc aeroportul londonez. IAG, compania-mamă a British Airways, scăzuse la un moment dat în timpul şedinţei de astăzi cu 0,3% pe bursă, în timp ce acţiunile Ryanair se depreciau cu 3,4%, iar Easy Jet pierdea 1,3%.

Agenţia de turism On the Beach suferea un declin 4,8%, în vreme de Melia Hotels din Spania scădea cu 3%.

Companiile aeriene, alături de operatorii hotelieri şi turistici, au avut performanţe sub media pieţei după ce Heathrow a declarat că va impune o limită zilnică de pasageri de 100.000 pentru următoarele două luni. Numărul este cu 4% mai mic decât ceea ce estimase iniţial aeroportul pentru perioada respectivă.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.