Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile GameStop au crescut 24% după anuțul că va crea un marketplace de NFTs. Ce urmează ?

Acțiunile GameStop au crescut 24% după anuțul că va crea un marketplace de NFTs. Ce urmează ?

Acțiunile GameStop au crescut cu 24% în tranzacțiile extinse joi, după ce The Wall Street Journal a raportat că retailerul intenționează să creeze o piață pentru NFTs.

Raportul sugerează că GameStop, care a fost în centrul freneziei traderilor de retail, se va extinde într-unul dintre cele mai populare sectoare din tehnologie. OpenSea, cea mai cunoscută piață NFT, a fost evaluată recent la 13,3 miliarde de dolari de către investitori.

NFT-urile sunt un fel de tehnologie care permite ca dovada proprietății asset-urilor digitale să fie stocată pe un blockchain, de exemplu Ethereum. Prețurile NFT au crescut în ultimele luni, cauzate de entuziasmul deținătorilor de criptomonede cu privire la potențialul tehnologiei. Marketplace-ul se va concentra pe bunuri de jocuri video virtuale, cum ar fi ținute de personaje și arme, potrivit raportului.

La prețul de închidere de joi, acțiunile GameStop au scăzut cu peste 59% față de vârful din ianuarie 2021.

Din punctul meu de vedere, aceasta miscare a celor de la GameStop este una foarte smart si binevenita in contextul actual cand toata lumea vorbeste despre NFTs si crypto in general, iar daca luam in calcul si faptul ca GameStop se bucura din plin de inghiolbarea traderilor de retail (aka Reddit & Co) nu cred ca e greu de crezut ca fi benefica lansarea acestui marketplace.

Personal detin o expunere pe actiunile GameStop, le consider extrem de scumpe actiunile companiei, INSA fiindca sunt investitor informat, nu am cum sa nu profit si de chestiile astea de moment pentru a pescui ceva profituri, si DA, cred ca GameStop poate creste cel putin 50% de la pretul actual daca piata in general va reveni pe un trend pozitiv si daca compania va veni cu niste rezultate bune in perioada urmatoare.

De asemenea, vreau sa precizez foarte clar ca e o actiune foarte riscanta ceea ce e si un avantaj dar si un dezavantaj, asadar recomand PRUDENTA. In portofoliul meu, expunerea pe GameStop, chiar daca am acumulat ceva pe scaderi reprezinta sub 2% din portofoliu in momentul de fata si NU, n-am de gand sa cresc expunerea ci doar sa profit de pe urma acestei oportunitati.


Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.