Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile Netflix s-au prăbușit cu aproape 40%, într-o pierdere de 58 de miliarde de dolari, după ce compania a anunțat că anticipează o scădere cu 2 milioane a numărului abonaților săi, după ce a pierdut 200 de mii dintre ei în ultimele trei luni.

Acțiunile Netflix s-au prăbușit cu aproape 40%, într-o pierdere de 58 de miliarde de dolari, după ce compania a anunțat că anticipează o scădere cu 2 milioane a numărului abonaților săi, după ce a pierdut 200 de mii dintre ei în ultimele trei luni.

În deschiderea bursei americane, valoarea totală a Netflix a scăzut cu 58 de miliarde de dolari (38%), deși cele 2 milioane de abonați pierduți reprezintă doar 1% din numărul total pe care compania de streaming îi are la nivel global – peste 220 de milioane. Dintre aceștia, 75 de milioane sunt în America de Nord și încă pe atâția în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Compania californiană de streaming on-line, a declarat miercuri dimineață că ciclul său de creștere al numărului de abonați a durat un deceniu dar a ajuns la final. În primele trei luni ale anului 2022 Netflix a înregistrat o scădere de 200 de mii a numărului de abonați și anticipează o scădere de încă 2 milioane a numărului de abonamente în următoarele trei luni. În declarația sa, Netflix a anunțat și că ia în considerare crearea unor abonamente mai ieftine, dar cu pauze publicitare în timpul filmelor.

Evoluția Netflix a influențat și acțiunile altor companii de streaming. Acțiunile Walt Disney, proprietarul serviciului de streaming Disney Plus, au scăzut cu peste 5%, în timp ce platforma muzicală suedeză Spotify a pierdut mai mult de 7% din valoarea de piață.

Citeste si: Părerea mea despre raportările Netflix și strategia de investiții pe care o voi aborda în perioada următoare

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.