Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile Peloton cresc cu 34% după anunțul că Amazon se numără printre potențialii cumpărători

Acțiunile Peloton cresc cu 34% după anunțul că Amazon se numără printre potențialii cumpărători

Acțiunile Peloton au crescut cu peste 34% la tranzacționarea extinsă vineri, după ce Wall Street Journal a raportat că Amazon a abordat producatorul de biciglete Peloton cu privire la o posibilă înțelegere.

Reprezentanții Peloton și Amazon nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii ale CNBC.

Interesul potențial al celor din afară vine pe măsură ce acțiunile Peloton au scăzut în ultimele luni și grupul activist Blackwells Capital a îndemnat compania public să ia în considerare o vânzare.

Capitalizarea bursieră a Peloton, de aproximativ 8 miliarde de dolari, a scăzut de la nivelul maxim de aproape 50 de miliarde de dolari în urmă cu aproximativ un an.

Citiți raportul complet din raport aici.


Consider ca e o miscare foarte buna asta atat pentru Peloton care dupa cum stim a a avut diverse probleme din cauza suply chain-ului si actiunea a fost in cadere continua, dar si pentru Amazon care cunoastem foarte bine faptul ca e un obicei de-al lor sa cumpere sau sa produca singuri produsele care se vand mai bine in magazinul lor.

Dupa cum probabil m-ati mai auzit, am tot spus ca Peloton se ieftineste si cu un scop anume, si anume sa ajunga sa devina interesanta pentru a fi achizitionata. Sincer ma asteptam asa caum va spuneam ca Apple sa faca achizitia aceasta, dar si Amazon este o vrianta foarte buna din punctul meu de vedere.

Asadar Peloton va avea cu siguranta o piata de desfacere mai bun, Amazon SIGUR ii va ajuta ca produsele Peloton sa apara ami sus in cautarile din magazin, iar Amazon isi continua cresterea si dezvoltarea pe tot ce inseamna vanzari online atat in SUA cat si la nivel global.

DA! Sunt actionar Peloton si ma gandesc serios sa acumulez in perioada urmatoare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.