Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile Rite Aid scad după ce Deutsche Bank a redus ținta la 1 dolar și avertizează asupra unui „punct de inflexiune negativ dramatic”

Acțiunile Rite Aid scad după ce Deutsche Bank a redus ținta la 1 dolar și avertizează asupra unui „punct de inflexiune negativ dramatic”

Acțiunile Rite Aid Corp. au scăzut joi la un minim de 2 ani și jumătate, după ce analistul de la Deutsche Bank, George Hill, a emis un avertisment îngrozitor că acțiunile lanțului de farmacii ar putea fi lipsite de valoare.

Hill și-a redus ratingul pentru acțiunile Rite Aid, pentru SELL, după ce a fost în așteptare în ultimii doi ani. El și-a redus prețul țintă la 1 USD de la 16 USD, noua țintă implicând o scădere de aproximativ 86% față de prețurile actuale.

Puteti tranzactiona actiunile RiteAid, aici:

Acțiunile au scăzut cu 17,2%, până la 6,99 USD, cel mai scăzut nivel de închidere din 2 octombrie 2019.

Hill a spus că atunci când Rite Aid va raporta rezultatele din trimestrul al patrulea fiscal pe 14 aprilie, „accentul cheie al investitorilor” se va concentra pe orientările pentru anul fiscal 2023 pentru câștigurile înainte de dobândă, impozite, depreciere și amortizare (Ebitda). În decembrie, compania a spus că se aștepta ca Ebitda ajustat pentru 2023 să fie „semnificativ peste” 430 de milioane de dolari.

Hill a spus că motivul pentru care perspectivele pentru 2023 sunt atât de importante este că compania trebuie să genereze aproximativ 400-450 de milioane de dolari în Ebitda ajustat anual pentru a continua ca companie operațională.

„La un număr sub 400 de milioane de dolari, capitalul propriu probabil nu are valoare, deoarece compania nu este în măsură să genereze profituri reale pentru acționari”, a scris Hill într-o notă pentru clienți.

 

„Din păcate, credem că COVID a grăbit declinul segmentului de farmacii de vânzare cu amănuntul și vedem potențialul unui punct de inflexiune negativ dramatic pentru acțiunile [Rite Aid], deoarece această perspectivă preliminară F2023 pare a fi de neatins.”

Se așteaptă ca Rite Aid să raporteze o pierdere ajustată de 49 de cenți pe acțiune din venituri de 5,21 miliarde USD pentru trimestrul până în februarie, potrivit unui sondaj FactSet al analiștilor, după o pierdere de 78 de cenți pe acțiune din venituri de 5,92 miliarde USD în aceeași perioadă. acum un an.

Pentru anul fiscal 2023, consensul FactSet este pentru o pierdere pe acțiune de 48 de cenți și venituri de 21,45 miliarde USD. Estimarea lui Hill pentru Ebitda ajustat pentru 2023 este de 377 de milioane de dolari, ceea ce i-ar putea determina pe investitori să pună la îndoială capacitatea companiei de a se menține în funcțiune.

Acțiunile au scăzut cu 52,4% până în prezent, în timp ce acțiunile rivalului CVS Health Corp. CVS, +1,52% au câștigat 0,4% și indicele S&P 500 SPX, +0,43% a scăzut cu 5,6%.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.