Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile Robinhood cresc cu 14% după zvonul că FTX i-ar putea prelua. Cum profităm de știre?

Acțiunile Robinhood cresc cu 14% după zvonul că FTX i-ar putea prelua. Cum profităm de știre?

Acțiunile Robinhood au crescut luni, după ce Bloomberg News a raportat că exchange-ul de criptomonede FTX se gândește să achiziționeze aplicația de tranzacționare.

Acțiunile au crescut cu 14% până la maximul sesiunii și au fost oprite pentru scurt timp după un raport conform căruia FTX discuta un plan intern de preluare, dar nu i s-a făcut nicio ofertă către Robinhood, a raportat Bloomberg News, citând persoane familiare cu chestiunea. Robinhood a refuzat deocamdata să comenteze.

Luna trecută, Sam Bankman-Fried, CEO al FTX, a preluat un pachet de 7,6% din Robinhood în valoare de 648 de milioane de dolari, potrivit unui dosar la Comisia de Valori Mobiliare. În dosar se spunea că Bankman-Fried a achiziționat acțiunile în convingerea că „reprezintă o investiție atractivă”.

Acțiunile Robinhood au scăzut cu aproximativ 48% în acest an, pe fondul scăderii veniturilor și scăderii utilizatorilor. În primul trimestru, veniturile sale au scăzut cu 43% față de un an în urmă, la 299 de milioane de dolari. Robinhood a spus că utilizatorii săi activi lunari au scăzut la 15,9 milioane, în scădere față de 17,7 milioane cu un an în urmă.

FTX este una dintre cele mai mari burse cripto din lume și oferă produse derivate pentru comercianții mai sofisticați, precum și tranzacționare spot. FTX a devenit un rival pentru Coinbase și Binance, deși nu își oferă serviciile în SUA

În ultimele săptămâni, companiile lui Bankman-Fried au semnat acorduri pentru a salva jucătorii mici din spațiul cripto. FTX a fost de acord să ofere creditorului criptografic BlockFi o facilitate de credit revolving de 250 de milioane de dolari. Alameda, firma sa de tranzacționare cantitativă, a angajat 500 de milioane de dolari în finanțare către Voyager Digital, un brokeraj cripto.

Robinhood a atras un număr mare de investitori de retail în timpul boom-ului de tranzacționare din cauza pandemiei, în timp ce tânărul broker a cunoscut, de asemenea, succes când și-a lansat platforma de tranzacționare cripto în 2018. De atunci, tranzacționarea cripto a devenit importantă pentru rezultatul final al companiei când activitatea sa de tranzacționare cu acțiuni a încetinit. .

Toamna trecută, Robinhood a spus că testează un portofel cripto și a dezvăluit că lista de așteptare pentru acesta a depășit 1 milion de clienți.


Chiar daca a crescut deja vreo 12% pe termen lung actiunile Robinhood imi par cu foarte mare potential mai ales ca sunt convins ca aceasta achizitie se va concretiza cat de curand iar impreuna cu FXT vor face casa buna de care se va bucura intreaga industrie crypto! In acest sens am achizitionat atat actiuni Robinhood cat si tokeni FTX!


Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.