Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acțiunile Tesla ar putea fi subevaluate cu 40% după semnarea Actului de Reducere a Inflației

Acțiunile Tesla ar putea fi subevaluate cu 40% după semnarea Actului de Reducere a Inflației

Noul credit fiscal de 7.500 de dolari al Legii de reducere a inflației pentru vehiculele electrice ar putea fi un vânt major pentru acțiunile Tesla și pentru rezultatul companiei, susține analistul CFRA Garrett Nelson.

„Semnarea Legii de reducere a inflației a fost echivalentul „Crăciunului în august” pentru Elon Musk & Co., deoarece considerăm Tesla drept cel mai mare câștigător al noii legi, ca majoritatea versiunilor celor două vehicule electrice cele mai vândute din industrie (Tesla Model Y). și Model 3) devin eligibile pentru creditul fiscal federal pentru vehicule electrice de 7.500 USD cu efect de la 1 ianuarie 2023”, a scris Nelson într-o notă pentru clienți. „Anterior, toate vehiculele Tesla au renunțat treptat la eligibilitatea creditului fiscal după ce au atins limita de 200.000 de unități per producător”.

Nelson și-a ridicat prețul țintă pentru acțiunile Tesla la 1.245 USD de la 1.125 USD, ceea ce presupune acum un avantaj de 43% față de nivelurile actuale de tranzacționare. Acțiunile Tesla sunt cea mai bună alegere a lui Nelson din sectorul auto.

Legea de reducere a inflației oferă consumatorilor un credit fiscal de 7.500 USD pentru vehiculele electrice cu prețuri de până la 80.000 USD pentru camioane și 55.000 USD pentru mașini. Pentru a se califica pentru creditul fiscal, cumpărătorii trebuie să câștige mai puțin de 150.000 USD din venituri ale gospodăriei dacă sunt singuri sau 300.000 USD ca gospodărie dacă sunt căsătoriți. Creditul fiscal se aplică numai vehiculelor electrice asamblate în America de Nord.

Puteti Tranzactiona Tesla aici: https://bit.ly/3k2dJUs

Modelele 3 și Y de la Tesla vor găsi concurență în 2023 pentru cei care doresc să cumpere vehicule electrice datorită noului credit fiscal. Prețul de bază pentru crossover-ul Ford Mach-E este de aproximativ 43.000 USD. Chevy Bolt de la GM începe de la aproximativ 38.000 USD.

Nelson crede că Tesla va fi ajutată în continuare de stipulația de preț a Legii de reducere a inflației, ceea ce înseamnă că consumatorii nu pot cumpăra modele superioare fără un credit fiscal. Unele dintre aceste oferte mai scumpe ar putea veni de la Lucid, Polestar și Mercedes.

„În plus, noua lege atenuează în mod semnificativ preocupările legate de concurența vehiculelor electrice, deoarece aproximativ 70% dintre cele 72 de modele de vehicule electrice aflate în prezent în vânzare în SUA au devenit brusc neeligibile pentru creditul fiscal conform noii legi”, a adăugat Nelson.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

sectorul auto, tesla, TSLA
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.