Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Acţiunile Twitter scad după ce Elon Musk, a decis să nu mai fie în board-ului companiei. Iată motivul!

Acţiunile Twitter scad după ce Elon Musk, a decis să nu mai fie în board-ului companiei. Iată motivul!

Luni, cu trei ore înaintea şedinţei de tranzacţionare din New York, acţiunile Twitter se depreciau cu 2,2%, de la 46 la 45 de dolari per unitate, după ce CEO-ul Parag Agrawal a dezvăluit că Elon Musk şi-a abandonat planurile conform cărora se va alătura board-ului companiei, Anterior, acţiunile scăzuseră cu 8% în premarket.

Pe 5 aprilie, Musk şi Twitter au declarat că miliardarul va intra în board-ul grupului de social media. Cu o zi înainte, rapoartele SEC (autoritatea de reglementare a burselor americane) arătau că CEO-ul Tesla şi SpaceX a devenit cel mai mare acţionar al Twitter, cu o participaţie de 9,2%.

Dacă Elon Musk – cel mai bogat om din lume, cu o avere netă de 260 de miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index – s-ar fi alăturat board-ului, el nu ar fi putut să achiziţioneze mai mult de 14,9% din acţiunile societăţii.

Acum, miliardarul îşi poate majora deţinerea, existând analişti care speculează că Musk ar încerca să preia controlul asupra companiei pentru a o reconstrui în propriul său stil. După publicarea raportului de deţinere la SEC, acţiunile Twitter au avut parte de cea mai bună sesiune de tranzacţionare de la oferta publică iniţială din 2013, mai exact un avans de 27% lunea trecută.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.