Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

#tradingday: Acțiunile Virgin Galactic cresc cu 28%, deoarece vânzările de bilete pentru zborurile spațiale se deschid cu un depozit de 150.000 USD

#tradingday: Acțiunile Virgin Galactic cresc cu 28%, deoarece vânzările de bilete pentru zborurile spațiale se deschid cu un depozit de 150.000 USD

Mna bun, e ok pentru azi cu Virgin Galactic. Pozitia a fost deschisa azi la deschiderea sedintei de tranzactionare si inchisa tot azi in jurul orei 19:30.

Virgin Galactic a anunțat azi că va deschide pentru prima dată vânzarea de bilete pentru public, necesitând un depozit de 150.000 de dolari iar prețurile biletelor Virgin Galactic încep de la 450.000 USD fiecare cu trei oferte de vânzare diferite: achiziționarea unui singur loc, locuri ambalate pentru cupluri, prieteni sau familie sau oportunități de a rezerva zboruri întregi. Compania a spus anterior că – din depozitul de 150.000 USD – 25.000 USD nu este rambursabil.

PS: Mai am cateva pozitii deschise LONG. Am inchis doar pozitia deschisa azi cu levier. Voi astepta o stabilizare a preturlui dupa care voi vedea daca acumulez mai mult pe viitor fiindca, DA, sunt convins ca Virgin Galactic va fi una dintre companiile care vor profita din plin de turismul spatial si chiar cred ca va fi o moda in sensul asta sa iti duci mandra pe luna sa ii spui “uite luna, uite caru, uite …” stiti voi continuarea 🙂

Acțiunile Virgin Galactic au crescut cu 28% la tranzacționare față de încheierea anterioară de 8,14 USD. Stocul a fost afectat în ultimele 12 luni, scăzând cu 85%, compania amânând începutul zborurilor spațiale comerciale până la sfârșitul acestui an.

În cea mai mare parte a ultimului deceniu, Virgin Galactic a avut aproximativ 600 de rezervări pentru bilete pentru zborurile viitoare, acele bilete vândute în mare parte între 200.000 și 250.000 USD fiecare. În august, compania a deschis vânzările de bilete la prețul de 450.000 USD celor care și-au exprimat interesul. În noiembrie, a vândut aproximativ 100 de bilete suplimentare.

Pe lângă deschiderea vânzărilor de bilete pentru public, Virgin Galactic a dezvăluit, de asemenea, că înlocuiește irisul lui Sir Richard Branson din logo-ul său cu un contur violet al navei sale spațiale. Mișcarea îndepărtează Virgin Galactic de fondatorul său, Branson a vândut peste 1,25 miliarde de dolari în stoc de când compania a ieșit la bursă în 2019 și și-a îndeplinit visul de lungă durată de a trece granița spațiului SUA în iulie .

Va las mai jos un video pe care l-am facut atunci cand au primit aprobarea de a face zboruri in spatiu de la FAA.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.