Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Actualizare portofoliu acțiuni BVB, acțiuni internationale și crypto – Octombrie 2023

Actualizare portofoliu acțiuni BVB, acțiuni internationale și crypto – Octombrie 2023

La cererea voastra, acum ca s-au intamplat muuuulte lucruri bune la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), au intrat si banii de la Fondul Proprietatea din vanzarea actiunilor Hidroelectrica, am decis sa ACTUALIZEZ aceasta lista de companii romanesti, internationale si crypto in care investesc si pe care le urmaresc indeaproape.

Unele dintre companii, care au crescut deja dupa parerea mea prea mult, le-am scos din lista, insa sunt si cazuri de companii care au crescut, dar inca consider ca mai au potential frumos de crestere datorita perspectivelor bune si rezultatelor financiare bune raportate pe ultimul semestru financiar.

Vreau sa precizez din capul locului ca aceasta lista NU ESTE o recomandare de investitie si am facut-o doar pentru ca multi dintre voi mi-ati cerut sa va spun de niste companii care MIE mi se par interesante. Fiecare dintre voi, am rugamintea sa va documentati bine despre fiecare companie in parte si abia dupa sa decideti daca vi se par interesante si voua sa investiti sau nu! NU EXISTA ponturi de investitii ! O companie buna pentru mine, nu e neaparat buna pentru altcineva si asta pentru ca nu toti avem acelAsi orizont de timp, aceeasi varsta, acelasi buget, aceeasi stare de spirit etc!

Pentru a vedea portofoliul, accesati acest link!

Imi propun sa actualizez aceasta lista CEL PUTIN trimestrial in functie de ce se intampla prin lumea asta mare si “frumoasa” in care traim iar in cazul in care apar schimbari, voi actualiza lista SAU, cel mai rapid, va voi anunta pe DISCORD pentru a deiscuta argumentat fiecare investitie in parte.

PS: Precizez faptul ca eu sunt genul de investitor DIVERSIFICAT, poate prea mult, poate prea putin, poate exact cat trebuie, dar ideea e ca e bine asa cum e fiindca cel mai important lucru pentru mine e sa dorm FOARTE bine noaptea, si asta indiferent ce se intampla azi, maine sau ce s-a intamplat ieri pe piata! De-asta veti vedea MULTE companii aici, si veti avea de unde alege!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.