Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

AirClaim continuă cu manelele pe bursă și își răscumpără 213.000 acțiuni printr-o combinație cu 30% mai ieftin decât prețul pieței

AirClaim continuă cu manelele pe bursă și își răscumpără 213.000 acțiuni printr-o combinație cu 30% mai ieftin decât prețul pieței

Am citit astazi in Ziarul Financiar ca directorul general de la AirClaim isi rascumpara 213.000 de actiuni la un pret cu 30% mai IEFTIN decat pretul pietei care este la randul lui cu vreo 70% mai ieftin decat cel de la lansare, scadere cauzata tot de el prin inghiobarea la vanzarea actiunilor la propria companie in prima zi de tranactionare.

Buna combinatie, nu ? Pare “jmekerie cu baterie”, nu ? Va intreb … la ce de dracu te mai poti astepta dupa ce vezi chestii de genu ?

 Va las aici dovada in caz ca nu ma credeti pe cuvant:

Cel mai probabil vor sa isi spele imaginea ca au fost usor nesimtiti (e cel mai decent cuvant pe care l-am gasit, desi mi-a fost greu sa nu-l zic pe ala bun) cand au facut mizeria aia de la listare. Atitudinea de manelisti nu stiu daca si-o pot spala, dar cine stie … pe viitor poate demostreaza ca a fost doar o gafa si atat … desi … in fine … sunt mai sceptic fiindca INCA nu am primit un raspuns de la domnul Cotes la intrebarea pusa in ziua vanzarii si nu-mi prea plac oamenii care fug de raspundere.

Teretic ar trebui ca piata sa duca pretul actiunii IN JOS spre 3.01 RON/actiune daca ABIA ACOLO si-a ASUMAT domnul Cotes sa isi rascumpere actiunile in propria companie. Asa mi s-ar parea corect … altfel e coteț si cotețul pute rau de tot !

Dupa care sa speram ca managementul va demonstra ca isi fac treaba bine si abia astept sa devin mandru actionar. Deocamdata pute rau !!!

Povestea si punctul meu de vedere le-am exprimat-o pe larg in acest video de pe youtube:

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.