Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Allview – Lansare unei noi linii de business, prin debutul pe piata de autovehicule electrice

Allview – Lansare unei noi linii de business, prin debutul pe piata de autovehicule electrice

Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, anunta intrarea pe o noua piata, cea a masinilor electrice. In ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare si inovare din ce in ce mai accentuat, fapt constatat si in cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au indreptat spre piata masinilor electrice, iar pe de alta parte, industria auto a manifestat o tendinta de electrificare accentuata, masinile devenind din ce in ce mai automatizate si tehnologizate.

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distributia de masini electrice – Visual EV S.R.L. si al carei capital este detinut in proportie de 95% de catre Visual Fan S.A..

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim sa fim parte inca la inceput din tranzitia catre o mobilitate mai curata si mai durabila, dintr-un viitor sustenabil, in care calitatea aerului va conta tot mai mult. In cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendintele si a inteles nevoile consumatorilor, venind in intampinarea acestora cu produse adaptate solicitarilor primite din piata. In prezent, ne confruntam cu aceasta tendinta de deplasare a companiilor din tehnologie catre industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare si tehnologizare a autovehiculelor. In plus, tendinta de electrificare este tot mai accentuata, iar din aceste motive ne-am propus sa venim in sprijinul utilizatorilor si potentialilor utilizatori de autovehicule electrice cu modele de masini sigure, ce ofera un confort sporit datorita optiunilor integrate si autonomiei crescute, dar si costurilor de mentenanta cat mai mici. In viitor, dorim sa ne aducem aportul pe aceasta piata si in industria masinilor electrice”, a declarat Lucian Peticila – CEO Visual Fan S.A. si Visual EV S.R.L.

Primul model de masina va fi prezentat in cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc in data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezinta primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus in cadrul showroom-ului Brady Auto Center din Bucuresti, incepand cu data lansarii.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.