Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Amber Studio pregăteşte venirea la Bursă. Compania aduce un CFO din Fortune 500

Amber Studio pregăteşte venirea la Bursă. Compania aduce un CFO din Fortune 500

Amber Studio, cel mai mare studio independent de dezvoltare jocuri video din România, îşi întăreşte echipa de management prin numirea în funcţia de Director Financiar CFO la nivel de grup a lui Roie Chizik, un executiv cu peste 20 de ani de experienţă, inclusiv în companii Fortune 500.

„Roie este un executiv excepţional specializat în domeniul financiar, cu peste 20 de ani de experienţă şi care a lucrat pentru giganţi din domeniul tehnologiei, inclusiv în sectorul de gaming. Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Roie în echipă. Să avem în echipa noastră un CFO de clasă mondială era ultima cărămidă de care aveam nevoie pentru a fi pregătiţi să demarăm planurile noastre de creştere dinamică. Vom lucra împreună cu Roie pentru a atrage în mod eficient capitalul necesar care să ne accelereze creşterea în Europa, Asia şi America. Roie se va asigura că dispunem de toate procesele, sistemele şi talentul necesar în aspectele financiare. De asemenea, Roie va fi esenţial în a ne ajuta să elaborăm strategia Amber de a accesa cu succes piaţa de capital. Parteneriatul pe care l-am avut cu Roie în cadrul Electronic Arts a fost unul dintre punctele importante ale carierei mele şi ale lui Mihai Pohontu şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu el. Abia aştept să văd ce vom realiza împreună,” a declarat Jaime Giné, CEO al Amber.

Înainte de a se alătura Amber Studio, Roie Chizik a ocupat funcţia de CFO la Brightwheel, un start-up SaaS EdTech unde a coordonat toate aspectele financiare, de contabilitate, analiză, SysOps, juridice şi de real estate ale companiei. De-a lungul carierei sale, el a deţinut roluri de conducere în companii Fortune 500, precum Disney, Amazon şi Electronic Arts, dar şi în start-up-uri de top susţinute de fonduri VC.

El are experienţă în dezvoltarea afacerilor şi susţinerea creşterii globale a acestora, prin furnizarea de perspective financiare şi construirea şi coordonarea de echipe de înaltă performanţă.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.