Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Arctic Stream încheie un contract de 11,5 mil. lei cu o companie din sectorul public

Arctic Stream încheie un contract de 11,5 mil. lei cu o companie din sectorul public

AST (ARCTIC STREAM), integrator de infrastructură şi securitate IT listat la Bursa de Valori Bucureşti, fiind o companie antreprenorială cu o capitalizare de 97 mil. lei, a anunţat joi că a încheiat un contract de 11,5 milioane de lei cu o companie din sectorul public. Numele companiei nu este dezvăluit în raportul publicat la BVB.

“Sisteme integrate pentru reţele de comunicaţii şi data center”, este obiectul contractului, semnat pe 29 martie şi care are o durată până la 30 septembrie 2023. “Durata contractului este până la 30.09.2023 în care este inclus termenul de livrare şi implementare al obiectului contractului”.

Arctic Stream a raportat pentru 2022 un profit net de 6,7 mil. lei, plus 54% faţă de anul precedent, şi venituri de 82 mil. lei, plus 59%. Compania este controlată în proporţie de 67% de Dragoş Diaconu. În 2023 acţiunile AST au plus 13,7% pe tranzacţii de aproape 2 mil. lei. Spre comparaţie BET-AERO are plus 7,7% iar indicele BET, plus 3,3%.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.