Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

AROBS Transivania aproape de pragul psihologic de 2 lei/acțiune. Ce urmează?

AROBS Transivania aproape de pragul psihologic de 2 lei/acțiune. Ce urmează?

Dupa cum stiti, astazi a avut loc listarea actiunilor companiei AROBS Transilvania. O companie zic eu cu mare potential pe termen lung. Cu o crestere anuala a cifrei de afaceri si a profitului de vreo 30% de la an la an, plus achizitiile din ultima perioada, eu zic ca e bine si ne putem uita optimisti spre viitor.

Multa lume m-a intrebat azi cum mi se pare compania, daca mai creste, daca mai scade …. intrebari standard. Raspunsul meu e simplu si nu vreau sa intru prea mult in detalii fiindca e prea noua compania pe bursa ca sa ne dam cu parerea INSA avand in vedere si situatia din piata am sa imi spun parerea simplu si la subiect!

Pe termen scurt pragul de 2 lei / actiune cred ca va fi un prag psihologic care ii va convinge pe multi, mai ales pe cei intrati in plasamentul privat, sa inceapa sa vanda din detineri, dupa care probabil va urma o scadere clasica, ca la orice alta companie care se listeaza in vremurile astea.

Sa nu uitam faptul ca pe pietele internationale vedem scaderi de toata frumusetea in ultima perioada, si chiar observ un retard (in sensul cuvantului di DEX si anume de INTARZIERE) asadar, posibil sa vina o runda de scaderi si la noi prin tarisoara.

Personal eu voi reintra la acumulare in jurul pretului de 1.5 sau chiar mai jos. La 2 lei PE TERMEN SCURT o vad scumpa in sensul contextului actual din piata. INSA, sunt optimist ca putem vedea chiar si 2.5 sau chiar 3 lei la actiunea AROBS chiar anul acesta.

Daca aveti un orizont pe termen lung, cu o strategie simple de tip DCA consider ca e o actiune numa buna de avut in portofoliu.

DYOR – Do your own research. Not financial advice.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.