Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Artego Targu Jiu (ARTE) – ameliorare drastică a profitului net la T1 2022

Artego Targu Jiu (ARTE) – ameliorare drastică a profitului net la T1 2022

Cifra de afaceri netă a producătorului de articole din cauciuc Artego a urcat în primele 3 luni cu 12,43%, la 43,68 milioane lei, de la 38,85 milioane lei în exercițiul financiar precedent.

Artego Târgu Jiu (ARTE) a realizat în primul trimestru venituri din exploatare de 58,16 milioane lei, în creștere cu 32,18% față de cele de 44,00 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În același interval de raportare, cheltuielile de exploatare s-au majorat cu 30,96%, la 53,38 milioane lei, de la 40,76 milioane lei. În aceste condiții, profitul net a crescut cu 38,18%, la 3,80 milioane lei, de la 2,75 milioane lei în 2020. Pe întreg anul trecut, câștigul net a fost de 12,05 milioane lei.

Activele totale ale Artego erau la 31 martie de 142,42 milioane lei, în urcare cu 3,73% față de cele de 137,30 milioane lei de la sfârșitul trecut. În aceeași perioadă, datoriile totale au urcat cu 2,67%, la 51,09 milioane lei, de la 49,76 milioane lei. Artego Târgu Jiu, companie controlată de asociația salariaților în proporție de 85,88% din capitalul social, este listată la cota Bursei de Valori București și la ultimul preț de închidere, de 12,50 lei/acțiune, capitalizarea de piață se ridică la 101,43 milioane lei (20,51 milioane euro).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.