Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Artrade alege soluția Eniblock a The Blockchain Group pentru a perturba piața NFT

Artrade alege soluția Eniblock a The Blockchain Group pentru a perturba piața NFT

Artrade, o piață inovatoare NFT fără gaz și o aplicație de social media a anunțat un parteneriat cheie cu The Blockchain Xdev, agenția blockchain lider și cu creștere rapidă din The Blockchain Group, pentru a-și accelera dezvoltarea.

Această colaborare cu The Blockchain Group se concentrează pe dezvoltarea rapidă a tehnologiei blockchain Artrade pentru a promova și a urmări crearea primei aplicații NFT din lume, valorificând expertiza tehnică extinsă a The Blockchain Xdev pentru a cataliza lansarea unei noi paradigme sociale în ecosistemul NFT.

Aici puteti vizita si investi in Artrade!

Alegând Eniblock, o soluție unică blockchain dezvoltată de The Blockchain Xdev, Artrade va oferi o experiență completă pentru publicul său, punând în același timp bazele tehnologice ale unei noi piețe globale NFT bazate pe aplicații, democratice și extrem de accesibile.

Piața NFT reprezintă acum peste 27 de miliarde de dolari în volum anual de tranzacționare la nivel mondial, dar este în prezent răspândită într-o rețea larg fragmentată de comunități bazate pe rețelele sociale, platforme de piață izolate și site-uri web independente NFT și platforme de vânzare.

Aplicația Artrade oferă creatorilor NFT și investitorilor NFT o aplicație simplificată, ușor de utilizat, care elimină taxele mari de batere, comisioanele exorbitante, deconectarea socială și impactul asupra mediului pe care actuala piață NFT are.

„Scopul nostru principal este să oferim oricui ocazia de a deveni artistul pe care și-a dorit întotdeauna să fie și de a participa direct la revoluția NFT printr-o aplicație simplă și ușor de utilizat. Ecosistemul NFT – așa cum există astăzi – pune în fața artiștilor și investitorilor bariere financiare și tehnice serioase, care îi pot împiedica să se implice” , afirmă CEO-ul Artrade, Paul Weibel. „Suntem încântați să colaborăm cu The Blockchain Xdev datorită istoricului vast al echipei în integrarea și dezvoltarea blockchain.”

Citeste si: Investiție nouă: Artrade (powerd by SOLANA) își propune să devină prima rețea socială pentru piața de NFTs!

„Alegerea Eniblock, dezvoltată de The Blockchain Xdev, ca soluție blockchain strategică este o etapă majoră pentru proiectul Artrade, deoarece ne concentrăm pe redefinirea modalităților prin care artiștii și investitorii NFT se conectează, împărtășesc și comercializează artă digitală. Suntem pasionați de viitorul artei digitale – utilizarea platformei Eniblock ne permite să conectăm creatorii și colecționarii NFT într-un mod transparent, democratic și ecologic.”

Charles Kremer, CEO la The Blockchain Xdev a remarcat : „Platforma Eniblock integrează toate serviciile și tehnologiile care permit creatorilor, antreprenorilor sau agențiilor web3 să-și creeze propria aplicație NFT. Sunt încântat de această colaborare cu proiectul promițător și ambițios Artrade, care reprezintă o piatră de hotar majoră în ambiția noastră de a contribui la democratizarea NFT-urilor în toate sectoarele.”

Aplicația Artrade stabilește viitorul pieței NFT ca un ecosistem extrem de social și dinamic. Pasionații de artă și investitorii NFT descoperă, urmăresc și interacționează cu artiștii NFT printr-o interfață de aplicație simplă, ușor de utilizat, care oferă numeroase funcții. Acesta include baterea live NFT, partajarea instantanee pe rețelele sociale, plăți în monedă fiat și criptomonede și funcționalitate cross-chain pe o singură platformă principală, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Despre Grupul Blockchain

Grupul Blockchain este o organizație umbrelă globală de ingineri și antreprenori cu misiunea finală de a crea un ecosistem alimentat de blockchain care să permită companiilor să valorifice puterea energiei descentralizate prin diferitele sale divizii.

Blockchain Xdev este agenția noastră blockchain lider și cu creștere rapidă, specializată în îndrumarea clienților din toate sectoarele pentru a profita la maximum de tehnologia de descentralizare, indiferent de proiectul Web3. Eniblock este platforma noastră modulară all-in-one pentru a compune, construi, rula, scala și migra soluții blockchain adaptate nevoilor dvs. de afaceri.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.