Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Banca centrală impune un comision de 30% pentru toate persoanele care vor să-și schimbe economiile din ruble în valută. Rușii încearcă să scape de moneda națională, pe fondul zvonurilor că Putin va decreta legea marțială.

Banca centrală impune un comision de 30% pentru toate persoanele care vor să-și schimbe economiile din ruble în valută. Rușii încearcă să scape de moneda națională, pe fondul zvonurilor că Putin va decreta legea marțială.

Potrivit Reuters, nu a fost publicată o decizie a băncii centrale în acest sens, dar ea este invocată de brokeri și de casele de schimb.

Consiliul Federației, camera superioară a parlamentului rus, a fost convocat într-o ședință extraordinară pe 4 martie. Teoretic, acesta ar trebui să aprobe măsurile economice luate de Putin după impunerea sancțiunilor, dar, potrivit The New York Times, rușii se tem că ar putea fi decretată Legea Marțială sau doar închiderea frontierelor.

Informația a pornit de la un oficial ucrainean, dar a fost insinuată și de senatorul Marco Rubio, vicepreședintele comisiei pentru informații secrete a Senatului SUA. Acesta a scris pe Twitter că “Sunt în creștere semnalele că oamenii din Rusia devin din ce în ce mai conștienți de amploarea războiului cu Ucraina. Acest lucru l-ar pune pe Putin în pericolul unui conflict pe două fronturi. El va acționa rapid pentru a impune restricții menite să prevină protestele și tulburările.”

Potrivit The NY Times, Tatiana Stanovaya, o cercetătoare din Londra care l-a studiat mult timp pe Putin, a scris pe Twitter că “este mai mult decât logic să te aștepți ca parlamentarii ruși să voteze săptămâna aceasta impunerea legii marțiale pentru a putea bloca internetul, pentru a interzice toate protestele și a închide granițele”.

Stanovaya spune că sensul decretării Legii Marțiale este în primul rând necesitatea de a obține controlul total asupra spațiului informațional pentru a preveni răspândirea mișcării anti-război.

Aseară, la Sankt Petersburg, poliția a arestat-o pe Elena Osipova, supraviețuitoare a blocadei de la Leningrad, la un protest împotriva războiului din Ucraina.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.