Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Bitcoin a scăzut la minimul ultimelor 6 luni, sub 38.000 de dolari

Bitcoin a scăzut la minimul ultimelor 6 luni, sub 38.000 de dolari

Bitcoin a scăzut abrupt și a atins vineri la cel mai redus nivel din ultimele aproximativ 6 luni. Declinul este influențat de creșterea aversiunii la risc a investitorilor, temerile legate de retragerea stimulilor monetari și propunerea băncii centrale a Rusiei de a interzice operațiunile cu criptomonede pe teritoriul țării.

Cea mai importantă criptomonedă a atins un minim 37.728 dolari, revenind apoi ușor pest 38.000 de dolari, arată datele Coindesk. Chiar și așa, moneda rămâne în scădere cu circa 10% față de joi. Bitcoin este cu circa 45% sub maximul istoric, de circa 69.000 de dolari, atins în luna noiembrie.

Per ansamblu, piața criptomonedelor a pierdut circa 200 de miliarde de dolari în ultimele 24 de ore. Ether, a doua criptomonedă ca importanță, scade cu peste 12% în jurul orei 16:00, ora României, la circa 2.800 de dolari.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.