Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Bitcoin depășește din nou borna de $40.000 de dolari. Ce urmează ?

Bitcoin depășește din nou borna de $40.000 de dolari. Ce urmează ?

Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca tot ii caut pe evanghelistii apocalipsei bitcoinului care pe scadere au tot batut din gura ca scade si ca e PA. Unde sunt? Asteapta o noua scadere absolut fireasca cum au tot asteptat inca de la 1 dolar/bitcoin ? 🤔

Mna … acum ca sa nu pierdem prea mult timp cu hateri cu mintea odihnita, voiam sa va spun ca BITCOIN de tocmai a depasit $40.000. Sunt bucuros ca am acumulat fara nici o emotie si la 35000.

Citisem zilele astea ca urmeaza inca CEL PUTIN 2 tari sa adopte Bitcoin ca si moneda oficiala de plata cum a facut si El Salvador anul trecut. Acest lucru va ajuta muuult la adoptie. DE ASEMENEA sunt convins ca tot mai multe STATE vor incepe sa isi tina in trezorerie Bitcoin, asadar, discutand de sume MARI de bani, nu am nici o emotie cu privire la potentialul de crestere al bitcoinului.

Acum, in perioada urmatoare, DA, e posibil si sper sa mai scada o data macar pe la un $30.000 desi … ni prea cred ca mai mergem in zona aia … orice e posibil dar nu cred. IN SCHIMB, cu privire la cat poate sa creasca ? Eu imi mentin parerea ca putem vedea $100.000 anu asta fara nici o problema.

Va asptept sa deveniti membru pe www.maiorarmy.ro pentru a discuta despre investitii la bursa sau in crypto pentru ca sa investim in cunostinta de cauza si sa ne asiguram un viitor linistit si prosper din punct de vedere financiar.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.