Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Black Friday pentru profesioniști – reduceri la articole de bricolaj

Black Friday pentru profesioniști – reduceri la articole de bricolaj

Black Friday este perioada de reduceri cea mai așteptată și menționată din tot anul. Reducerile care depășesc chiar și 90% în unele cazuri sunt de ajuns ca să convingă pe oricine că se merită cu siguranță să aștepți ofertele de Black Friday și să achiziționezi produsele dorite la cele mai mici prețuri din an.

Magazine bricolaj recomandate:

  • MATHAUS.ro – Cel mai mare magazin online de bricolaj. Unelte, scule si accesorii de bricolaj la preturi foarte bune.
  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasesti de toate.

Când are loc Black Friday România?

În România, Black Friday este organizat în luna noiembrie, la fel ca pe continentul american, dar cu mici diferențe. Dacă în Statele Unite ale Americii sărbătoarea are loc întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței, la noi în țară data oficială la care se organizează Black Friday România poate varia, în ultimii ani fiind situată la mijlocul lunii noiembrie.

La ce articole de bricolaj găsești reduceri de Black Friday?

În fiecare an, din ce în ce mai mulți comercianți se alătură valului de reduceri Black Friday și aleg să își surprindă clienții cu prețuri mici la produse chiar neașteptate de multe ori. Așa se face că în ultimul timp găsim reduceri la foarte multe produse destinate specialiștilor, cum este varianta de Black Friday PRO, inițiativă a magazinelor specializate în fotografie și dedicată profesioniștilor.

Printre produsele reduse de Black Friday și destinate profesioniștilor se numără și articolele de bricolaj. Multe magazine specializate s-au alăturat campaniei de reduceri și oferă cele mai bune prețuri din an pentru produsele respective, câteva dintre categoriile cele mai populare fiind prezentate în cele ce urmează.

  1. Produse pentru grădină

Aceasta este una dintre cele mai stufoase categorii de produse, iar reducerile de Black Friday din această categorie pot atinge praguri destul de mari, ceea ce face ca produsele să fie la mare căutare.

De exemplu, fiind și sezon de toamnă, acum este ocazia perfectă pentru iubitorii de băuturi să achiziționeze un butoi de lemn pentru depozitarea vinului sau a țuicii. Totodată, în această perioadă poți achiziționa și produse de care vei avea nevoie în primăvară, cum ar fi plasă de umbrire sau un solar de grădină.

Tot în această categorie se încadrează și produsele destinate împrejmuirilor, cum sunt scândura de lemn sau șipca metalică, pe care le poți găsi online la prețuri foarte bune.

  1. Truse de scule

Orice bărbat ar trebui să aibă cel puțin o trusă de scule acasă. Nu știi niciodată când te poți trezi cu surprize și ceva necesită o reparație imediată, chiar și dacă este doar una temporară. Reducerile de Black Friday la truse de scule sunt destul de mari și merită să le ții sub observație.

  1. Produse pentru casă

Indiferent că vorbim de corpuri de iluminat, cabine de duș, căzi baie, chiuvete și altele asemenea, pe toate le poți găsi la oferte foarte bune în perioada de reduceri Black Friday.

Pentru un Black Friday reușit, tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție magazinele de bricolaj care își anunță participarea la campanie și să îți pregătești lista de cumpărături. Așa vei putea să te bucuri la maxim de ceea ce are evenimentul de oferit.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.