Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

BNR a aprobat achiziția de către Elrond a companiei Twispay

BNR a aprobat achiziția de către Elrond a companiei Twispay

Elrond, un blockchain axat pe aplicații distribuite, a primit aprobarea de a achiziționa instituția Capital Financial Services, care operează sub brandul Twispay, potrivit unui anunț publicat recent.

Twispay este o instituție financiară autorizată să presteze servicii de plată și să emită monede electronice în conformitate cu legislația în vigoare și cu autorizația primită de la Banca Națională a României. În plus, compania deține statutul de membru principal Visa și Mastercard, ceea ce înseamnă că poate emite carduri.

Moneda electronică, sau e-money, este definită în linii mari ca un depozit electronic de valoare monetară utilizat pentru efectuarea plăților către alte entități decât emitentul de monedă electronică. Tehnologia există de peste un deceniu ca metodă de plată standardizată, consacrată în directivele UE și reglementată de băncile centrale.

Elrond a făcut prima mișcare strategică pentru a se impune ca o punte între finanțele tradiționale și industria criptomonedelor. De asemenea, achiziția pune blockchain-ul într-o poziție strategică pentru a oferi o infrastructură pentru soluții de plată mai rapide și mai ieftine.

Elrond, care a achiziționat recent portalul de plăți Utrust, nu a dezvăluit detaliile financiare ale achiziției. Alte cazuri potențiale de utilizare includ monede stabile, carduri de debit cripto, beneficiile DeFi, NFT-uri și alte tehnologii Web3 care vor spori încrederea și eficienta sistemelor financiare existente

După ce a achiziționat companiile Twispay și Utrsut, Elrond își propune să joace un rol cheie în digitizarea finanțelor europene și să devină un blockchain „carbon-negativ, complet descentralizat, ieftin și aproape instantaneu pentru o multitudine de servicii financiare”.

Despre Elrond

Elrond este un blockchain conceput de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1.000 de ori a vitezei de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond a introdus două inovații esențiale: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Proof of Stake (PoS), permițând scalabilitatea liniară printr-un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa până la 10.000 de tranzacții pe secundă, cu o latență de 5 secunde și un cost redus, în încercarea de a deveni fundamentul unei economii de internet fără granițe și accesibilă la nivel global.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.