Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

BRANSYLVANIA NFTs 1969 – noile accesorii de colecție pentru deținătorii de tokenuri digitale, lansate de Distileriile Bran

BRANSYLVANIA NFTs 1969 – noile accesorii de colecție pentru deținătorii de tokenuri digitale, lansate de Distileriile Bran

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de NFT-uri în luna septembrie, 2022, pe Elrond Blockchain, în colaborare cu artistul Elvis Silistra.

Pentru a marca intrarea în lumea digitală, primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual în model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile BRAN.

Ce înseamnă Bransylvania NFTs 1969?

Colecția aniversară este formată din 5 modele unicat, în 5 culori diferite și însumează 1969 de sticle pictate manual, reprezentând raritățile BRANSYLVANIA NFTs. Designul unic combină elemente tradiționale, mistice și naturale, precum cazanele de cupru în care se distilează țuica și pălinca, munții și pădurile transilvănene sau butoaiele de lemn, ce țin la macerat fructele din care se obțin distilatele Familiei Bran. 

Primele 100 de NFT-uri au fost deja alocate sub formă de premii pentru colaboratorii implicați în proiect, dar și pentru fanii brandului, în giveaway-urile organizate de Distileriile Bran, pe pagina de Twitter a brandului BRAN Distilleries l NFT.  Astfel, toți cei care mintează un BRANSYLVANIA NFT de pe poziția 101 și până la numărul 2069, vor beneficia și de o sticlă personalizată BRAN cadou.

Pentru cei care mintează un singur NFT, modelul de sticlă va fi ales aleatoriu, însă pentru deținătorii de la 2 NFT-uri în sus, modelul de sticlă va fi diferit, oferindu-se întreaga colecție de 5 sticle, pentru cei ce dețin 5 NFT-uri. Sticlele din colecția BRANSYLVANIA NFTs 1969 nu vor fi oferite cadou celor care obțin un NFT în urma concursurilor organizate sau cumpărării unui NFT de pe marketplace.

Proiectul BRANSYLVANIA NFTs este în plină dezvoltare, iar comunitatea crește de la o zi la alta. Pentru cei curioși de colaborare și însetați de informații, echipa BRANSYLVANIA NFT a deschis și un LIVE CHAT pe Telegram, acolo unde se oferă suport și disponibilitate 24/24.
Aici se întâmplă lucrurile cu adevărat și, tot aici, se vor anunța în premieră acțiuniile viitoare. În doar câteva săptămâni de la lansarea colecției de NFTs, s-au organizat deja două concursuri de tip giveaway, în urma cărora câștigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum: 25 NFT-uri cadou și 10 EGLD. ( 500$). 

Cei care doresc să colecționeze sticlele BRANSYLVANIA NFTs și să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând pașii de mintare de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/.

Prețul unui NFT este de 1 EGLD.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se oprește aici cu dezvoltarea proiectului și anunță organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.
DIGITAL BRANch promite să adune membrii comunității BRANSYLVANIA NFTs într-o locație exclusivistă, ce urmează să fie anunțată pe rețelele sociale Distileriile Bran, precum și dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiași eveniment.

Croazieră pe Celebrity Cruises în Bahamas și inaugurarea filialei Bran în Miami.

Distileriile Bran este singura distilerie din Estul Europei prezentă și pe cea mai exclusivistă linie de nave de croazieră din lume, Celebrity Cruises, astfel că pasionații de NFT și fanii brandului se pot bucura și de alte beneficii, odată ce au achiziționat un BRANSYLVANIA NFT: 7 dintre deținători vor fi la bordul unei croaziere de lux, în Bahamas, pe Celebrity Cruises și vor lua parte la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența brandului worldwide.

Pe lângă beneficiile limitate în timp, fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro, precum și de reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.