Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

BRANSYLVANIA NFTs bifează X DAY. PARIS – ediția inaugurală a seriei de conferințe anuale Elrond Network

BRANSYLVANIA NFTs bifează X DAY. PARIS – ediția inaugurală a seriei de conferințe anuale Elrond Network

Distileriile Bran – prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri digitale, Bransylvania NFTs, va fi prezentă la X Day.Paris, ediția inaugurală a seriei de conferințe anuale Elrond Network. În efortul de a extinde limitele actuale Web3, cei mai străluciți creatori și lideri din ecosistem se întâlnesc pentru a stabili noi obiective digitale.

Ce este Ziua X?

Trecutul, prezentul și viitorul unei călătorii remarcabile. Ediția din acest an este un eveniment de lansare, unul menit să redefinească utilitatea de bază și situațiile de utilizare ale blockchain-urilor, estompând, în același timp, liniile dintre mai multe domenii tehnologice, pentru a obține un moment unic și unificat în ceea ce privește impactul, relevanța și căile de adoptare. Întregul eveniment va provoca imaginația, pentru a explora și a vedea un viitor digital nou și îmbunătățit.

Așa cum îi spune și numele, evenimentul va avea loc în Franța, la Paris, în perioada 3-5  Noiembrie, 2022, în interiorul palatului Brongniart, acolo unde colecția BRANSYLVANIA NFTs va fi prezentată publicului european și nu numai, bifând un pas important în dezvoltarea brandului Distileriile Bran. Echipa Bransylvania NFTs se va reuni, alături de parteneri, oficiali guvernamentali și entuziaști, într-o experiență unică și memorabilă, care va rezona în întreaga sferă de Blockchains, conferința fiind un bun catalizator care va accelera creșterea comunității BRAN. De la evidențierea creatorilor care inovează, folosind tehnologia blockchain, până la discuții fructuoase despre utilitatea Elrond, DeFi, Metaverse, NFT și oportunități unice pentru membrii comunității, X Day.Paris prezintă ocazia ideală pentru brandul BRAN de a-și extinde orizonturile în Web3.

Distileriile BRAN – brand premiat la Gala Excelenței și Performanței 2022.

Distileriile Bran are un palmares bogat în spate, obținând distincții și medalii de aur pentru gustul inconfundabil și autentic al distilatelor românești. Astfel că, și anul acesta, prezența la Gala Excelenței și Performanțeieveniment cu renume și istorie de 11 ani, dedicată personalităților și proiectelor cu merite deosebite – a completat colecția de premii BRAN cu Premiul de Excelență pentru autenticitate, calitatea produselor tradiționale românești și premieră mondială în lansarea BRANSYLVANIA NFTs.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

La doar 1 lună de la lansare, colecția BRANSYLVANIA NFTs a adunat peste 1500 de urmăritori pe pagina de Twitter și peste 500 de membrii pe canalul de Telegram, acolo unde se oferă suport și disponibilitate 24/24 și se anunță, în premieră, toate acțiunile proiectului. Mai mult, primii 1969 de colecționari care mintează un BRANSYLVANIA NFT vor primi o sticlă pictată manual, model unicat, marcând anul de lansare al brandului Distileriile Bran. Livrarea sticlelor se va face incepând cu 1 Noiembrie, iar cei care mintează până la 5 NFT-uri vor obține toate cele 5 sticle diferite, ce formează colecția în ediție limitată, BRANSYLVANIA 1969.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se oprește aici cu dezvoltarea proiectului și anunță organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.
DIGITAL BRANch va avea loc pe 20 NOIEMBRIE anul acesta și promite să adune membrii comunității BRANSYLVANIA NFTs într-o locație exclusivistă, ce urmează să fie anunțată pe rețelele sociale Distileriile Bran, precum și dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiași eveniment.

DIGITAL BRANch nu va fi doar un eveniment de socializare, ci și de conectare a comunității BRAN la cele mai înalte pulsații din inima Transilvaniei, reușind să coaguleze legăturile dintre membrii și întreaga echipă BRAN.

Cei care doresc să achiziționeze un BRANSYLVANIA NFT și să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând pașii de mintare:
Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumpărați sau depuneți minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicația xPortal sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsați butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectați portofelul, semnați tranzacția și gata.

Prețul unui token digital este de 1 EGLD, însă cei norocoși pot beneficia de premiile în EGLD sau un Bransylvania NFTs, participând la giveaway-urile organizate săptămânal pe pagina oficială de Twitter BRAN Distilleries l NFT. Până acum, câștigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum: 25 NFT-uri și 10 EGLD (valoare totală 500$).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.