Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

BREAKING: Changpeng “CZ” Zhao, CEO al Binance va demisiona din funcția de CEO

BREAKING: Changpeng “CZ” Zhao, CEO al Binance va demisiona din funcția de CEO

Changpeng “CZ” Zhao, fondatorul Binance, demisionează din funcția de CEO ca parte a unui acord semnificativ de 4 miliarde de dolari cu Departamentul de Justiție (DOJ) și Comisia de tranzacționare a contractelor futures pe mărfuri (CFTC). Această decontare nu implică Comisia pentru valori mobiliare și burse (SEC).

În această înțelegere, Zhao își va recunoaște vinovăția la acuzațiile de combatere a spălării banilor aduse de DOJ. Pledoaria sa de vinovăție urmează să fie prezentată marți după-amiază într-un tribunal federal din Seattle, după cum a raportat Wall Street Journal.

La momentul acestui raport, nu a existat niciun comentariu din partea Binance, DOJ, CFTC sau SEC.

Anterior, în iunie, SEC a acuzat Binance și Zhao că au condus un schimb neînregistrat și au indus în eroare investitorii. Acest lucru a fost realizat prin intermediul Sigma Chain, un fond cu sediul în Elveția, deținut tot de Zhao, folosit pentru a crește artificial volumul de tranzacționare pe platforma americană a Binance. Președintele SEC, Gary Gensler, a descris aceste acțiuni ca fiind o rețea complexă de înșelăciune și eludare a legii.

Acuzațiile SEC au venit după ce CFTC a acuzat Binance că oferă derivate pe criptomonede, cum ar fi contracte futures sau opțiuni, cetățenilor americani fără înregistrarea necesară.

Bloomberg a raportat recent că Binance este aproape de finalizarea unei înțelegeri de 4 miliarde de dolari cu Departamentul de Justiție, încheind o investigație care a început în 2018. Reuters a adăugat că, la sfârșitul anului 2020, procurorii federali au cerut Binance să prezinte fișiere și comunicări referitoare la clienții săi din SUA.

În septembrie anul trecut, Binance a anunțat crearea unui consiliu consultativ global, condus de Max Baucus, fost senator și ambasador al SUA în China. Consiliul de administrație îi include pe David Plouffe, fost manager de campanie al președintelui Barack Obama, și Bruno Bézard, fostul șef al Trezoreriei franceze.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.