Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

BYD, compania care a întrecut Tesla la numărul de vânzări, începe să scadă la bursă în urma unor speculaţii conform cărora Warren Buffett şi-ar vinde participaţia

BYD, compania care a întrecut Tesla la numărul de vânzări, începe să scadă la bursă în urma unor speculaţii conform cărora Warren Buffett şi-ar vinde participaţia

Deţinerea investitorului american Warren Buffett este evaluată la 7,7 miliarde de dolari.

Acţiunile producătorului chinez de maşini electrice BYD Co. Ltd. au scăzut cu 12% în şedinţa de marţi, 12 iulie 2022, după ce o participaţie similară cu cea deţinută de Berkshire Hathaway a apărut în sistemul de compensare al bursei de valori din Hong Kong, stimulând speculaţiile potrivit cărora conglomeratul lui Warren Buffett ar renunţa la deţineri. Luni, acţiunile BYD înregistrate la sistemul de compensare al bursei din Hong Kong au afişat creşteri, dinamica datorându-se aproape în integralitate unor conturi Citigroup, scrie Financial Times.

Conform unor estimări realizate în decembrie de Bloomberg pe baza unor rapoarte publicate la bursă, cele 225 de milioane de acţiuni care au trecut luni prin sistemul bursier se potrivesc îndeaproape cu dimensiunea participaţiei deţinute de Berkshire Hathaway la BYD. Brokerii spun că ştirea a provocat un val de estimări conform cărora imperiul de investiţii al lui Warren Buffett şi-ar vinde deţinerea la compania chineză, determinându-i pe investitori să renunţe rapid la poziţii.

Sursa: Ziarul Financiar

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.