Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Care este motivul creșterii Beercoin (BEER) cu peste 100%. Mai există potențial de creștere?

Care este motivul creșterii Beercoin (BEER) cu peste 100%. Mai există potențial de creștere?

Tokenul $BEER listat pe Solana a înregistrat azi o creștere de peste 100%, pe o piață aflată în tendință ascendentă. La momentul redactării articolului, BEERCOIN are o capitalizare de piață de peste 247 de milioane dolari.

Echipa din spatele proiectului Beercoin a anunțat recent prin intermediul platformei X că volumul de tranzacționare al BEER a depășit 75 de milioane de dolari pe exchange-ul Bybit.

De asemenea, echipa i-a informat pe utilizatori că se pot înregistra și pot începe să tranzacționeze bere (BEER), alegând poziții long sau short și ajustându-și efectul de levier în funcție de preferințe. În plus, echipa Beercoin a anunțat că propria colecție NFT este listată și verificată pe platforma Magic Eden.

Puteti tranzactiona $BEERCOIN, aici: https://bit.ly/cont-mexc

Echipa a mai menționat că există 15 niveluri de raritate pentru NFT-urile $BEERIONAIRES. Cu cât raritatea este mai mare, cu atât mai mulți tokeni $BEER vor primi utilizatorii în cadrul viitorului airdrop retroactiv.

Pe 3 iunie, platforma Bitpanda a anunțat numărătoarea inversă pentru listare într-o postare pe X. Aceștia au subliniat că Beercoin este o criptomonedă meme bazată pe comunitate și i-au invitat pe utilizatori să își obțină propria cotă de tokenuri.

Ce este Beercoin (BEER)?

Beercoin este o criptomonedă meme construită pe rețeaua Solana. Echipa din spatele proiectului susține că moneda lor este „literalmente aur lichid.”

Potrivit echipei, tokenul BEER funcționează ca o monedă universală a distracției, aducând oamenii împreună.

Memecoinurile au atras recent multă atenție, iar cel mai recent exemplu este $DOG, care a atins recent un nou maxim istoric, propulsându-se către o capitalizare de piață de 1 miliard de dolari, după ce Bybit a anunțat listarea contractului perpetuu DOGUSDT pe exchange.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Cuvinte cheie:

BEER, bere, crypto, cryptomonede, memecoin
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.