Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cele mai bune alternative la ChatGPT în 2023

Cele mai bune alternative la ChatGPT în 2023

ChatGPT a dus inteligența artificială la un nou nivel, care este tot mai accesibil publicului. Inteligența artificială este un domeniu cu o dezvoltare rapidă, având potențialul de a îmbunătăți modul în care oamenii interacționează cu tehnologia.

AI este mină de aur în analiza predictivă

În prezent, inteligența artificială este folosită în diverse industrii, de la cea auto și până la sfera medicală, pentru a îmbunătăți procesele, a crește eficiența și a crea experiențe mai personalizate pentru clienți. De asemenea, IA este mină de aur în analiza predictivă, permițând companiilor să prezică mai bine tendințele viitoare.

În același timp, inteligența artificială poate identifica și analiza modele care ajută companiile să ia decizii importante. ChatGPT face parte dintr-o nouă generație de sisteme de IA care pot conversa, pot genera text lizibil la cerere și chiar pot produce imagini și videoclipuri inedite pe baza a ceea ce au învățat dintr-o bază de date vastă de cărți digitale, scrieri online și alte mijloace media.

Iată care sunt cele mai bune alternative pentru popularul ChatGPT în acest an.

1. Jasper Chat

Aceasta este o aplicație de chat AI dezvoltată de Jasper, care poate răspunde rapid la orice conversație, la fel ca un om. Poate oferi răspunsuri pe orice subiect și poate reformula și rescrie subiectele cu unele modificări.

Poate răspunde întrebărilor referitoare la viața de zi cu zi și poate traduce și scrie în mai mult  de 20 de limbi. Potrivit companiei, software-ul are răspuns la orice subiect mic și poate chiar să conceapă propriile idei.

2. Lamda

Sistemul AI Lamda a fost dezvoltat de Google pe baza unui singur model, care nu trebuie antrenat din nou pentru diferite conversii. Este un model de învățare continuă, încă în faza de cercetare. Poate să observe perspectiva oricărui obiect și să răspundă la întrebări despre un anumit subiect.

Cu toate acestea, modelul este antrenat să răspundă doar la texte. Potrivit lui Sundar Pichai, CEO Google, sistemul Lamda AI nu ia aceeași cale de două ori și învață conceptele pentru a răspunde la subiecte în mod diferit și într-o manieră care sună cât mai natural.

3. Chinchilla

Chinchilla se bazează pe modelul Chinchilla NLP, despre care se spune că provoacă ChatGPT și a învins deja modelele populare GPT-3 și Gopher. Dezvoltat de DeepMind, se estimează că va înlocui majoritatea modelelor populare.

IA poate calcula 70 de miliarde de parametri și are o putere de procesare extraordinară. Chinchilla este un model destul de nou, antrenat cu mai puțini parametri.

4. Socratic

Socratic este un sistem IA dezvoltat de Google pentru a ajuta elevii să rezolve anumite probleme. IA Socratic lucrează în mod constant pentru a oferi soluții și unele explicații. Elevii pot scana întrebările în formă tipărită sau scrisă de mână sau pot utiliza câmpul de căutare, iar AI va obține răspunsurile în câteva secunde.

5. Bloom

Bloom AI este dezvoltat de echipa Hugging Face. Este un model de limbă multilingv și cu acces deschis, antrenat folosind sute de GPU-uri puternice timp de aproximativ 3,5 luni. Se spune că este aproape la fel de puternic ca modelul GPT-3.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.