Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cei mai buni 6 brokeri de acțiuni internaționali fără comision din România

Cei mai buni 6 brokeri de acțiuni internaționali fără comision din România

Unii factori pe care ar trebui să-i cunoașteți atunci când alegeți un broker online sunt taxele percepute dacă acesta este reglementat de instituții de top, cum ar fi FCA din Marea Britanie, gama de produse pe care vă permite să tranzacționați (nu toate platformele vă permit să tranzacționați acțiuni din UE ), printre alții.

Cel mai bun broker online în cazul tău specific va depinde de profilul, preferințele și obiectivele tale. Explorează site-urile de mai sus și decideți singur!

O reamintire a faptului că cele de mai jos nu trebuie privite ca sfaturi de investiții și ar trebui considerate doar informații. Investitorii ar trebui să facă propriile cercetări și diligență cu privire la serviciile și oportunitățile cele mai potrivite pentru riscul, rentabilitatea și strategia lor de impact.

Cei mai buni 6 brokeri de acțiuni internaționali fără comision din România:

eToro

  • Un broker online care oferă tranzacții cu acțiuni fără comisioane. De asemenea, puteți copia alți traderi/investitori. Elegant, modern și ușor de utilizat pentru oricine. Peste 30 de milioane de clienți din întreaga lume au încredere în el. (Your capital is at risk.)

XTB

  • Fondată în 2004, XTB oferă tranzacții de acțiuni fără comision până la un volum lunar de 100.000 EUR, o gamă largă de produse de investiții și o platformă de investiții foarte modernă. (Your capital is at risk.)

Trading 212

  • Un broker online care oferă acțiuni reale, ETF-uri și CFD-uri din diferite clase de active. (Your capital is at risk.)

Interactive Brokers

  • Aceasta este o platformă folosită doar de investitori experimentați. (Your capital is at risk.)

Revolut Trading

  • Este o funcție din interiorul aplicației Revolut. Oferă 1 schimb gratuit în fiecare lună. Acesta percepe o taxă anuală de custodie de 0,12%. (Your capital is at risk.)

Skilling

  • Unul dintre cei mai interactivi brokeri de actiuni, crypto si alte instrumente financiare. (Your capital is at risk.)


eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 completeyears and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.