Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Chromosome Dynamics a lansat rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland, în versiunea beta

Chromosome Dynamics a lansat rețeaua de socializare și responsabilizare socială Homeland, în versiunea beta

CHRD (CHROMOSOME DYNAMICS) pregătește lansarea în sistem închis (maxim 10.000 utilizatori) a rețelei de socializare și responsabilizare socială Homeland, la finalul lunii august 2023.

Rețeaua este dedicată atât susținătorilor conservării și protejării mediului natural, cât și utilizatorilor care doresc să aibă o experiență plăcută și productivă în mediul de socializare online.

Versiunea Homeland 1.0 permite utilizatorilor să obțină informații cu privire la conturile care le-au accesat profilul prin abonarea la versiunea Homeland Pro, dar și posibilitatea de a dobândi badge-ul de Cont Verificat, contra cost.

Homeland permite creatorilor de conținut să dezvolte comunități plătite, considerate grupuri deschise tuturor utilizatorilor, cu posibilitatea accesării de conținut selecționat printr-un abonament lunar.

Mai mult, utilizatorii premium vor avea posibilitatea de a trimite cadouri de diferite valori (1/3/5 dolari) creatorului de conținut (ex: flori, cookies, ciocolată etc.).

Homeland introduce și promovarea in-chat, prin care permite inserarea reclamelor direct în chat-ul utilizatorilor targetați. Este disponibilă și varianta calsică de promovare în feed, prin intermediul platformei CHRDads.

Puteți afla mai multe despre rețeaua de socializare Homeland aici.

Descarcă versiunea Homeland Beta acum din AppleStore sau GooglePlay.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.