Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Chromosome Dynamics anunță lansarea rețelei de socializare Homeland: Undă verde la liberă exprimare

Chromosome Dynamics anunță lansarea rețelei de socializare Homeland: Undă verde la liberă exprimare

​După o perioadă intensă de testare în sistem închis, Chromosome Dynamics (simbol bursier: CHRD) a anunțat astăzi lansarea oficială a rețelei de socializare Homeland (Homeland 1.0) în Europa. Această lansare marchează un moment semnificativ în evoluția mediului online, oferind utilizatorilor europeni o platformă complet nouă și îmbunătățită pentru a-și conecta comunitățile, împărtăși pasiunile și sărbători valorile autentice.

“Suntem entuziasmați să lansăm astăzi versiunea oficială a aplicației. Echipa noastră a lucrat asiduu în ultima lună pentru a aduce noile funcționalități în cadrul rețelei de socializare Homeland și pentru a corecta erorile descoperite în versiunea de testare în sistem închis. Personalizăm experiența utilizatorilor încă de la înregistrare și oferim o resursă semnificativă pentru cei în căutare de cunoaștere și conexiuni autentice.”, declară Directorul General al Chromosome Dynamics.

Homeland Social Network este rețeaua autohtonă de socializare și responsabilizare socială care aduce o schimbare profundă în modul în care utilizatorii experimentează interacțiunile online.

”Mai important este faptul că dorim să ne implicăm activ în combaterea dezinformării sau informării greșite a publicului ce știm că a luat amploare în cadrul rețelelor de socializare foarte cunoscute. Rețelele de socializare folosesc algoritmi pentru a personaliza conținutul afișat fiecărui utilizator. Acest lucru înseamnă că oamenii sunt expuși doar la informații care confirmă sau întăresc convingerile lor existente, ceea ce poate amplifica dezinformarea. Homeland susține libertatea de expresie a tuturor utilizatorilor și îi protejează de content generat în mod selectiv de algoritmi.”, explică Ionel Mugurel Gabriel.

Una dintre inovațiile majore ale Homeland este abordarea sa selectivă asupra conținutului, care asigură faptul că utilizatorii primesc doar informații relevante și valoroase în feed-ul lor principal, evitând astfel supraîncărcarea cu informații inutile. Mai mult, platforma va introduce conceptul de ’comunități plătite’, deschizând noi oportunități pentru creatorii de conținut de a-și monetiza conținutul exclusiv prin abonamente lunare.

Ionel Mugurel Gabriel adaugă: “Homeland se diferențiază prin angajamentul său ferm față de promovarea valorilor reale. Într-o eră a informațiilor rapide și a conținutului efemer, Homeland oferă un spațiu unde utilizatorii pot accesa conținut profund și autentic, care să îi inspire și să îi educe.

De asemenea, Homeland susține creatorii de conținut printr-o funcționalitate monetizabilă prin care munca lor este răsplătită.”

Chromosome Dynamics planifică să introducă noi instrumente de comunicare în următoarele versiuni ale aplicației Homeland, inclusiv postări vocale, pentru a îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorilor.

Aplicația Homeland este disponibilă gratuit aici pentru descărcare. De asemenea, Chromosome Dynamics are în plan să lanseze rețeaua de socializare în curând și în țările non-UE.

​Articol susținut de Chromosome Dynamics

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.