Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cine sunt cei mai bogați români în 2021. A apărut Topul Forbes: Ion Țiriac se află abia pe locul 3

Cine sunt cei mai bogați români în 2021. A apărut Topul Forbes: Ion Țiriac se află abia pe locul 3

Forbes a realizat un nou clasament al celor mai bogați români. Ion Țiriac, cel mai cunsocut miliardar de la noi, este din nou în top, aflându-se pe locul al treilea!

Cine sunt cei mai bogați români în 2021. Forbes a realizat un top 10 al celor mai bogați români. În ultimul an, şapte români și-au majorat averea, ajungând incluși în clasamentul făcut de renumita revistă. Astfel, dacă în 2020, Top Forbes 500 avea pe listă 32 de persoane cu o avere netă ce depășeau 500 de milioane de lei, anul acesta sunt mai mulţi bogaţi, respectiv 39!

Cine sunt cei mai bogați români în 2021. A apărut Topul Forbes: Ion Țiriac se află abia pe locul 3

În 2021 avem și mai mulți miliardari în lei: 18 în acest an, comparativ cu 11 din 2020. În total, averea din 2021 cumulată a tuturor miliardarilor ar fi 66 de miliarde de lei. Suma reprezintă o creștere cu 30 de miliarde de lei față de 2020.

Locul 1 îl păstrează cofondatorul UiPath, Daniel Dines, cu o avere de 22,2 de miliarde de lei, ceea ce înseamnă o creștere de 14,5 miliarde față de 2020. Această majorare se datorează și includerii companiei sale în Bursa din New York. Daniel Dines este urmat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, cei care dețin Dedeman și din care au câștigat până acum 8,9 miliarde de lei. După cei doi, se clasează Ion Țiriac, cu o avere de 7,2 miliarde de lei.

Urmează Ion Stoica și Matei Zaharia, doi dintrei afaceriştii care au fondat compania de software Databricks. Aceștia sunt nou intrați în topul celor mai bogați români, deținând o avere de 4,5 miliarde de lei. Databricks este inclusă și în cea mai recentă ediție americană a Forbes AI 50, aici aflându-se pe locul 5 în topul Cloud 100 din 2020. Pe locul 5 se află faimoasa Anastasia Soare, proprietara Anastasia Beverly Hills, cu 2,5 miliarde de lei.

Top 10 este completat de Ștefan Vuza, companie producătoare de produse chimice – 2.4 miliarde de lei, Zoltan Teszari, telecomunicații – 2.1 miliarde de lei, Familia Talpeș, afaceri în domeniul IT – 2 miliarde de lei, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, piața imobiliară – 1.9 miliarde de lei, 10. Iulian Stanciu, e-commerce – 1.8 miliarde de lei.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.