Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Coinbase lansează propria piață de NFT-uri

Coinbase lansează propria piață de NFT-uri

Coinbase își face cunoscută prezența ca o forță care trebuie luată în considerare în ceea ce privește NFT-urile. Săptămâna trecută, echipa de la cel mai mare exchange criptomonede din SUA a anunțat că lansează propria piață pentru a crea, vinde, tranzacționa și afișa token-uri nefungibile sau NFT-uri pe scurt.

Într-o postare pe blog, Sanchan Saxena, vicepreședintele Coinbase pentru produse și ecosisteme, a raportat că piața va permite utilizatorilor să creeze, să cumpere și să prezinte NFT-uri pe blockchain-ul Ethereum. Potrivit Saxena, oferta va permite creatorilor să-și păstreze controlul asupra lucrărilor de artă prin contracte descentralizate și transparența oferită de metadate.

Anunțul făcut de platformă vine la scurt timp după ce FTX a introdus un serviciu similar, care permite schimbul de NFT-uri cross-chain, prin intermediul rețelelor Ethereum și Solana. Binance, cel mai mare exchange de crypto-monede din lume, a intrat pe piața NFT în Iunie, axându-se pe minimizarea costurilor de tranzacție.

Cu 68 de milioane de utilizatori verificați și 8,8 milioane de utilizatori activi lunar, platforma ar putea concura cu piețele deja consacrate, precum OpenSea și Rarible. Potrivit datelor DappRadar, volumul total al tranzacțiilor se ridică la $8,7 miliarde, fiind și cea mai mare piață NFT. Vânzările NFT-urilor Axie Infinity, ocupă locul 2 cu $2,5 miliarde.

Peste un milion de oameni s-au înscris deja pe lista de așteptare Coinbase NFT

Platforma a deschis lista de așteptare printr-o postare pe blog, în care a anunțat lansarea platformei până la sfârșitul acestui an. Coinbase NFT va susține inițial standardele ERC-721 și ERC-1155, bazate pe Ethereum, cu planuri de extindere pentru a sprijini și alte blockchain-uri în viitor.

Peste un milion de persoane așteaptă deschiderea platformei NFT. Sanchan Saxena a scris pe Twitter că volumul de trafic enorm a blocat temporar site-ul.

Platforma Coinbase NFT va fi disponibilă clienților din Statele Unite cu vârsta de peste 18 ani, și se va extinde pe piața internațională în viitor.

Cuvinte cheie:

blockchain, coinbase.com, NFT
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.