Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Compania românească CryptoDATA vrea să revoluţioneze piaţa globală de informaţii digitale prin intermediul Edain

Compania românească CryptoDATA vrea să revoluţioneze piaţa globală de informaţii digitale prin intermediul Edain

Compania românească CryptoDATA Tech şi compania parteneră în proiectul Edain, Prisma Analytics GmbH (Germania), au găzduit pe 11 Decembrie 2021, prima ediţie a evenimentului “Global Knowledge Revolution”

În cadrul evenimentului s-au reunit lideri de companii europene cu scopul de a creşte gradul de awareness asupra tehnologiei inovatoare din spatele proiectului Edain, menită să accelereze progresul uman, oferind acces egal utilizatorilor din întreaga lume la cunoştinţe aplicabile şi acţionabile disponibile în Knowledge Vault.

“CryptoDATA a înţeles încă din anul 2015 că tehnologia Blockchain este mai mult decât ceea ce se vede, mai mult decât o simplă tehnologie cu aplicabilitate într-un singur domeniu. Am început să cercetăm şi am reuşit să descoperim modalităţi de implementare în domeniul securităţii cibernetice. Pentru noi, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care suntem implicaţi este reprezentat de parteneriatul cu Prisma Analytics GmbH pentru construirea ecosistemului Edain ca specialişti în tehnologia Blockchain şi securitate cibernetică. Împreună cu partenerii noştri am dezvoltat ecosistemul Edain ca mijloc de a oferi fiecărui om, oriunde în lume, libertatea de alegere”, a declarat Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA Tech.

Mai multe informaţii despre Edain si cum puteti investi sunt disponibile aici: https://bit.ly/edain-ai

Printre speakerii din cadrul evenimentului se numără co-fondatorul şi CEO al CryptoDATA Tech – Ovidiu Toma, fondatorul şi CEO al Fundaţiei UNGSII – Roland Schatz, fondatorul şi CEO al Grupului Patentpool Germania – Dr. Heiner Pollert, Specialist FX & MM al Refinitiv – London Stock Exchange Group (LSEG) – Konstantinos Pogiatzis, CEO Prisma Analytics GmbH – Sebastian Poetzsch , creatorul C+8 Technology® – Dr. Hardy F. Schloer, Lead Social Scientist la Prisma Analytics GmbH – Dr. Adela Fofiu, Technical Solution Architect la CryptoDATA Tech – Andrei Stănescu, şi Head of Artificial Intelligence la CryptoDATA Tech – Felix Negoiţă.

La două luni de la lansarea oficială a proiectului Edain Technologies (disponibilă aici), CryptoDATA Tech, partener în dezvoltarea aplicaţiilor bazate pe tehnologia C+8 şi implementarea tehnologiei Blockchain pentru tranzacţionarea cheilor de licenţă tranzacţionabile EAI în sistemul Edain şi Prisma Analytics GmbH, dezvoltator al tehnologiei C+8, au găzduit evenimentul “Global Knowledge Revolution” pentru a marca şi prezenta progresul realizat în dezvoltarea capacităţii sistemului Edain de a converti date brute în cunoştinţe utilizabile şi acţionabile, care să contribuie ca factori determinanţi în diverse procese de decizie.

Citeste si: Cum a fost la evenimentul EDAIN – “Global Knowledge Revolution” de la Grand Hyatt Dubai

“Acest eveniment marchează progresul nostru către obiectivul final: furnizarea de cunoştinţe ca utilitate pentru fiecare om cu acces la internet. Asta ne dorim să facem cu Edain şi Knowledge Vault. Construim primul depozit de cunoştinţe, cu adevărat global, centralizat, care ne va furniza tuturor aceeaşi capacitate de a rezolva probleme, oferind date pe care ne putem baza, procesate şi disponibile oricând astfel încât să putem primi răspunsurile pe care le căutăm aproape în timp real”, a declarat Sebastian Poetzsch, CEO Prisma Analytics GmbH.

În termeni simpli, Edain Technologies vrea să acumuleze cât mai multe informaţii existente în mediul digital într-un Knowledge Vault bazat pe tehnologia proprie (C+8), să le proceseze, să le interpreteze cu ajutorul inteligenţei artificiale, şi apoi să le vândă, într-un format uşor de înţeles şi extrem de uşor de adaptat la cerinţele fiecăruia, atât către utilizatorilor obişnuiţi, cât şi investitorilor sau companiilor interesate de big data sau market research în general. Aşadar, proiectul vrea cuantificarea datelor existente în mediul digital într-o formă tangibilă.

Citeste si: Investim si noi ? CryptoDATA a încheiat un parteneriat cu Prisma Analytics și Dell Technologies pentru un proiect menit să accelereze progresul uman

Alte companii implicate în proiect sunt Dell Technologies (partener pentru infrastructura hardware), furnizorul de date Refinitiv (parte a London Stock Exchange Group) şi Patentpool Group (partener de lungă durată al Prisma Analytics).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.