Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Comunitatea MAIOR Army îți stă la dispoziție în WAR ROOM prin aplicația DISCORD. Vă așteptăm!

Comunitatea MAIOR Army îți stă la dispoziție în WAR ROOM prin aplicația DISCORD. Vă așteptăm!

Sunt bucuros sa va anunt azi ca tocmai am lansat canalul de DISCORD al comunitatii MAIOR Army. Deocamdata sectiunea aceasta este disponibila DOAR pentru membri PLATINUM.

Membri Platinum au acces in WAR ROOM la urmatoarele:

Pulsul Pieței, Analize fundamentale, Analize tehnice, Recomandări din partea analiștilor, Cursuri și tutoriale, Evenimente, War Room, War Room Talks, + 1 discuție (telefonica sau pe zoom) 1 la 1 cu mine.

Am creat acest canal de DISCORD deoarece imi doresc ca membri comunitatii sa se ajute intre ei si impreuna sa devenim investitori mai informati, mai fermi si deci, mai puternici.

Aplicatia DISCORD ofera comunitatii toate functionalitatile necesare unei comunicari eficiente prin discutii pe categorii si anume bursa romaneasca, piete externe, crypto si NFT, fonduri de investitii si ETF-uri, obligatiuni si titluri de stat, imobiliare si o sectiune de antreprenoriat.

Puteți să vă înregistrați in WAR ROOM accesând acest link!

Dupa activarea contului PLATINUM, aveti putina rabdare sa va aprob contul (teoretic asta va dura intre 1 minut si cateva ore in caz ca o faceti in timpul noptii) dupa care veti avea acces la toate sectiunile serverului comunitatii.

Pentru a urgenta inscrierea pe DISCORD, imi puteti scrie un mesaj la pagina de contact, mesaj in care sa precizati adresa de email cu care v-ati inregistrat pentru a va gasi in baza de date.

Va astept inauntru!

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.