Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Connections Consult (CC) anunta infiintarea filialei sale din Virginia, SUA

Connections Consult (CC) anunta infiintarea filialei sale din Virginia, SUA

Connections Consult (CC) anunta infiintarea filialei sale americane, Connections Consult USA LLC (CC USA), in Fairfax, Virginia, detinuta integral de compania romaneasca. CC USA se va concentra pe transformarea digitala si furnizarea de solutii software pentru clientii din sectorul public si privat din Statele Unite ale Americii.

Localizarea CC USA in Virginia de Nord, parte a zonei metropolitane Washington DC, ofera acces la o baza larga de clienti publici si privati, precum si la o piata extinsa de personal cu specializare in tehnologie. Zona metropolitana DC este cea mai concentrata piata a specialistilor in tehnologie din SUA, dupa San Francisco. In acelasi timp, pe langa faptul ca aici se afla sediul principal al guvernului federal al SUA, numeroase corporatii globale, cum ar fi Volkswagen Group, Hilton Worldwide, Lockheed Martin, Verisign, Nestle USA si Airbus au sediul in zona metropolitana Washington DC.

„Suntem mandri sa anuntam ca, din aceasta luna, Connections Consult este prezenta pe piata din SUA. Dupa o consolidare sustinuta in piata romaneasca, am reusit sa facem un pas extrem de important pentru business-ul nostru. SUA este cea mai mare economie a lumii si un promotor de varf al industriei IT&C. Desi aici competitia este mult mai puternica, mizam pe referintele clientilor actuali si pe reputatia construita pana acum. In acelasi timp, credem ca statutul de companie publica este un punct forte si ne poate ajuta din punct de vedere al transparentei si al unei increderi sporite a clientilor in capacitatea de livrare si in asumarea intelegerilor contractuale”, declara Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA.

Connections Consult se angajeaza sa respecte planurile prezentate investitorilor in momentul listarii la BVB in 2021, planuri care au inclus lansarea unei filiale americane.  CC USA va fi condusa de Bogdan Florea in 2022, iar rezultatele sale financiare vor fi incluse in rezultatele anuale ale grupului Connections Consult.

Connections, lider pe piata de transformare digitala din Romania, are ca tinta pentru urmatorii 3-5 ani extinderea pe piete mature si avansate tehnologic, precum si pe piete in dezvoltare cu potential foarte mare: printre zonele tintite de companie, inca de anul trecut, se numara Europa de Nord si Orientul Mijlociu. Investitiile pentru intrarea pe astfel de piete pot varia de la cateva sute de mii de euro pana la un milion de euro, in functie de oportunitatile identificate in primul an de functionare.

”A deschide un birou intr-o noua regiune presupune selectia de personal calificat pentru dezvoltarea business-ului, acoperirea rapida a diferentelor culturale si integrarea noilor veniti in cultura companiei. Pe langa armonizari de legislatie, elemente comerciale si legate de dreptul muncii, pot aparea si dificultati in intelegerea culturii de business, a mecanismelor de functionare a companiilor client si, evident, depasirea barierelor competitionale. Conditia esentiala pentru a beneficia pe termen lung de o pozitie privilegiata este dezvoltarea continua si avansul tehnologic. Practic, o companie trebuie sa parieze mereu pe tehnologii emergente care vor putea sa devina standard abia in 3-5 ani”, declara Bogdan Florea.

Digitalizarea este unul dintre domeniile care beneficiaza cel mai mult de delocalizare. Conform studiului “Top Strategic Technology Trends for 2021” publicat de compania de consultanta Gartner, directiile in care se dezvolta industria in urmatorii ani sunt: IoT, experienta digitala a consumatorilor, protectia datelor, procesarea datelor si rularea aplicatiilor in cloud, provocarile de securitate cibernetica, AI, hiperautomatizare. Aceste trenduri sunt deja vizibile la nivel global.

DESPRE CONNECTIONS

Connections Consult (simbol bursier CC) este lider pe piata de transformare digitala din Romania, avand peste 300 de angajati, birouri in Bulgaria si Serbia si reprezentanti de vanzari in Germania si Arabia Saudita. Compania este specializata in Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management si Software Development On Demand. Clientii Connections sunt companii globale si companii medii romanesti din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom si Retail. Incepand cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adoptie la nivel mondial, alaturi de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizata in industrii cheie. Totodata, Connections Consult Investeste constant in dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit si consultanta, energie verde si boti specializati in contabilitate si HR, precum si alte domenii. Connections a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 7 milioane de euro.

Din luna septembrie a.c., compania Connections este listata pe piata AeRo a Bursei de Valori Bucuresti.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.